Tuvalette Öğrenci Cansız Bulundu

21 yaşındaki üniversite öğrencisi yurtta ölü bulundu

Oda Arkadaşı Tarafından Tuvalette Cansız Bedeni Bulunan Öğrencinin Acı Sonu

Zonguldak’ta KYK’nin Kilimli Erkek Öğrenci Yurdu’nda akşam saatlerinde yaşanan üzücü olayda, bir öğrencinin tuvalette cansız bedeni bulundu. Saat 21.00 sıralarında gerçekleşen olayda, okuldan yurda dönen öğrenci, oda arkadaşı Doğan Karadoğan’ı tuvalette hareketsiz bir şekilde buldu.

Uzun süre Karadoğan’dan cevap alamayan öğrenci, durumu hemen görevli memura bildirdi. Memurun iletişim kurmaya çalışmasına rağmen başarısız olması üzerine itfaiye ve sağlık ekiplerinden yardım istendi. Tuvalet kapısını kırarak içeri giren itfaiye ekipleri, yaptıkları incelemede Karadoğan’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerine gelen Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü İsmail Hakkı Özölçer ve Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, yaşanan durum hakkında bilgi aldılar. Bu acı olayı merakla izleyen diğer öğrenciler, polisin soruşturma başlatmasıyla tedirginlik yaşadılar.

Olayla ilgili detaylar ortaya çıktıkça, ölen öğrenci Doğan Karadoğan’ın Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde Radyo ve Televizyon Programcılığı Programı bölümünde 1. sınıf öğrencisi olduğu ve epilepsi hastası olduğu belirtiliyor. Ölüm sebebi ise yapılacak otopsi sonucunda netlik kazanacak.