Ünalan Mahallesi’nde Motosiklet Kavgası: Adalet Aranıyor

Üsküdar'daki dehşet! Tartıştığı motosikletliyi 6 yerinden bıçaklamıştı... İlk duruşmada tahliye oldu

Üsküdar Ünalan Mahallesi’nde bulunan alışveriş merkezinin önünde Nisan ayında meydana gelen olayda, motosikletiyle ilerleyen Serkan Armağan, iki araç sürücüsü tarafından sıkıştırıldı. Armağan ile sürücüler arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışmanın büyümesiyle Armağan, 15 dakika boyunca saldırıya uğradığını belirtti. Daha sonra olaya karışan Yusuf Efe Şengün, Armağan’ı 6 yerinden bıçakladı ve kaçtı. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi, Armağan hastaneye kaldırıldı ve tedavisinin ardından taburcu edildi. Şüpheliler kısa sürede yakalandı, Yusuf Efe Şengün tutuklandı.

Tahliye olan şüpheli Yusuf Efe Şengün hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Şengün hakkında iddianame düzenlendi ve Anadolu 27. Asliye Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Perşembe günü görülen ilk duruşmada, Şengün tahliye edildi. Bu durum mağdur Serkan Armağan ve avukatı Iyaz Çimen ile motosikletliler tarafından tepkiyle karşılandı.

Armağan’ın avukatı Iyaz Çimen, “Müvekkilim Nisan ayında seyir halindeyken iki araç tarafından sıkıştırılarak alıkonuldu, darbedildi ve bıçaklandı. Ancak sadece bir kişi yargılanıyor ve tahliye ediliyor. Bu durumu hukuki olarak açıklamak zor” dedi. Armağan ise yaşadıklarını anlatarak adaletin yerini bulmasını istedi.

Motosikletli Kuryeler Derneği Başkan Yardımcısı Yurtcan Özalp ise Armağan’a destek vererek, adaletin kesin olmasını talep ettiklerini belirtti. Özalp, “Caydırıcı cezalar olmadığı sürece benzer olayların tekrar yaşanmasından endişe duyuyoruz” şeklinde konuştu.