Ünlü Müzisyen Mehmet Yüzüak, Diş İmplantı Operasyonunda Korkunç Bir Olay Yaşadı

Ünlü söz yazarı Mehmet Yüzüak diş tedavisinde ölümden döndü! Yaşadıklarını gözyaşlarıyla anlattı

Ünlü müzisyen Mehmet Yüzüak, Kadıköy’de bir diş kliniğinde implant işlemi için tedavi olmak üzere gittiği sırada yaşadığı korkunç bir olayla karşılaştı. Kanal D Haber’in haberine göre, Yüzüak’ın kliniğe iki dişi için başvurmuştu, ancak beklenmedik bir şekilde hayatının en kötü anlarını yaşadı. İşlem sonrasında Yüzüak, fenalaşarak yere düştü ve ciddi bir kanama geçirdi. Olayın hemen ardından hastaneye kaldırılan Yüzüak’a doktorlar, çenesinde takılı olan 6 implantın sadece bu doktor tarafından çıkarılabileceğini söyledi. Ancak Yüzüak, mevcut dava süreci nedeniyle doktora herhangi bir şey yaptıramamaktadır. İstanbul Diş Hekimleri Odası da doktora kınama cezası vermiştir. Suçlamaların hedefindeki diş hekimi ise konu hakkında herhangi bir açıklama yapmamıştır.

Bu olaya ilişkin olarak Yüzüak, Kanal D Haber’e yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştır: “İşte yemek yerken dişlerim ağızdan çıkıyor. Şu anda dişlerim elimde dolaşıyor. Hakkımı aramaktan başka çarem yok. Kendisine şeker hastası olduğumu, karaciğerimde sorun olduğunu söyledim. Uyandığımda ise bana 9 tane implanta sahip oldum. 73 yaşındaki bir adam, beyin kanaması geçirir. Sonradan öğrendim ki çene kemiğimi kırmışlar. 6 tanesini çıkaramıyoruz. Ağzımda bir atom bombası taşıyorum.”

Yüzüak’ın avukatı Ahmet Demirarslan ise bu olayın ciddi bir sağlık skandalı olduğunu düşündüklerini belirtmiş ve konuyla ilgili hukuki işlemleri sürdürdüklerini ifade etmiştir.