“WWF’ten Yeni Yılda Nesli Tehlike Altında Olan Türlerin Korunması İçin Anlamlı Hediye Fırsatı”

Yeni yıl hediyeniz olsun: En şirin evlatlıklar

WWF’ten Nesli Tehlike Altında Olan Türler İçin Anlamlı Yeni Yıl Hediyesi

Doğa koruma alanında dünya çapında faaliyet gösteren ve 100’ten fazla ülkedeki varlığıyla bilinen World Wide Fund for Nature (WWF), yeni yıl hediyesi olarak nesli tehlike altındaki türlerin korunmasına yardımcı olma fırsatı sunuyor.

WWF-Türkiye’nin Kurumsal İşbirlikleri ve Kaynak Geliştirme Grup Müdürü Nazlı Turanlı Demirpençe, yeni yıl öncesi bir çağrı yaptı: İnsanın doğayla uyum içinde yaşadığı bir dünya için yürüttüğümüz çalışmalarımıza siz de destek olabilirsiniz. Tehlike altındaki bir türü evlat edinin, yaşam alanlarının korunmasına destek verin. Yeni yılın ilk hediyesi doğa için olsun. Yeni yılda tehlike altındaki bir türü sembolik olarak evlat edinerek, doğaya ve sevdiklerinize yaşam dolu bir hediye verebilirsiniz.

Nesli Tehlike Altındaki Hangi Türler Evlat Edinilebilir?

WWF’nin bu anlamlı programında evlat edinilebilecek türler arasında panda, yunus, kaplan, deniz kaplumbağası, kutup ayısı, koala, büyük beyaz köpekbalığı, imparator penguen, fil, orangutan, saz kedisi ve turna yer alıyor.

WWF’ten Koruma Çalışmalarına Destek İçin Her Bağışa Özel Hediyeler

Bağış yapanlara WWF-Türkiye; e-sertifika, bilgi kitapçığı, isme özel basılı sertifika, ekilebilir tohumlu kâğıttan oluşan kartpostallar, turna ve saz kedisine özel tasarlanmış bez çanta, diğer türler için ise peluş oyuncaklar, kır çiçeği tohum topu gibi çeşitli hediyeler sunuyor. Ayrıca, yapılan bağışlar WWF-Türkiye’nin tür koruma çalışmalarına destek olacak.