Yalova Üniversitesi’nde Yolcu Tacizi Olayı

İki genç kıza minibüste cinsel saldırı! Makyajlı sapık tutuklandı... İfadesi ortaya çıktı: 2-3 yıldır böyle bir tarzım var





Yalova Üniversitesi’nde Yolcu Tacizi Olayı

Yalova Üniversitesi’nde Yolcu Tacizi Olayı

Dün akşam saatlerinde Çınarcık Yolu üzerindeki KYK yurduna gitmek için minibüse binen İ.D. (20) ve M.A. (21) isimli kız öğrenciler, yüzünde makyaj olan erkek yolcunun tacize uğradığını öne sürüp şüphelinin görüntülerini sosyal medyada yayınlayarak yardım istedi. Bu haber üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, ismi Yusuf Yılmaz olarak belirlenen şüpheliyi gözaltına aldı. Ancak yapılan incelemelerde suç unsuru bulunamadığı belirtildi.

İfadesinde suçlamaları reddeden ve inancı gereği gözlerine sürme çektiğini belirten Yusuf Yılmaz, adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yusuf Yılmaz, mahkemede “Son 2-3 yıldır kendime böyle bir tarz yarattım. Satanist falan değilim” dediği öğrenildi.

Yalova Valiliği ise konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “Cinsel saldırı suçundan tutuklanan Y.Y., Yalova Sulh Ceza Hakimliğince TCK 102. maddesi gereğince cezaevine gönderildi. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Öte yandan, olayın yaşandığı yurt önünde toplanan öğrenciler tepki gösterdi. Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç, KYK yurduna giderek şüphelinin yakalandığını öğrencilere bildirdi. Yalova Valisi Hülya Kaya da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “07 Ekim 2024 tarihinde sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar sonucunda jandarma tarafından yakalanan şahıs hakkında adli süreç başlatıldı” dedi.