Yangında Ölen Ü.U.’nun Şüpheli Ölümü

Caniden kan donduran rahatlık

Ankara’da Ev Yangını Sonucu Ü.U.’nun Cansız Bedeni Bulundu

Ankara Çankaya’da bir evde geçtiğimiz gece çıkan yangında, 65 yaşındaki Ü.U.’nun cansız bedeni bulundu. Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan araştırmada, yangının 2 ayrı odada çıktığı belirlendi. Ekipler, yangının kasıtlı olarak çıkarıldığını değerlendirerek çalışmalarını bu yönde derinleştirdi. Yapılan incelemelerde, Ü.U.’nun başına darbe aldığı ve düşme gibi gösterilip öldürüldüğü tespit edildi. Polis, çevredeki işyerleri ve apartmanların güvenlik kameralarını inceleyerek, evden çıkan S.K.’nin 62 yaşında olduğunu tespit etti ve şüphelinin yakalanması için çalışmalara başladı.

S.K.’nin, polis ekiplerini yanıltmak amacıyla önce otogara, ardından Esat Caddesi’ne gittiği belirlendi. Uzun bir takip sonucu S.K., gittiği eğlence mekânında yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunda cinayeti çekiçle işlediğini itiraf eden S.K., “Kaçamayacağımı biliyordum, son gecemde güzel vakit geçirmek istedim” ifadelerini kullandı. S.K. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Ü.U.’nun yeni emekli olduğu ve S.K. tarafından emekli ikramiyesi için öldürüldüğü iddia edildi. Ü.U.’nun komşusu Ümmügülsüm Uçar, evden çıkan dumanları görünce ihbarda bulunduğunu belirterek, “Saldırgan kişiyi daha önce hiç görmedim, tanımıyorum. Öldürülen kişi emekli ikramiyesini yeni almış, arkadaşının parasını almak için bu olayı gerçekleştirdiği söyleniyor” şeklinde konuştu.