Yapay Zekâ ve Robotik ile Geleceğe Hazırlanan Öğrenciler

Yüzde 1’dekilere 12 ay burs imkânı

Özel Müfredat ile Öğrenciler Yapay Zekâ ve Robotik Kodlama ile Geleceğe Hazırlanıyor

Geleceğin dünyasına adım atacak öğrenciler, yapay zekâ, robotik kodlama ve yazılım dersleri ile donatılmış bir okulda eğitim alıyor. Okulda 18 kişilik sınıflarda dersler, ana dili İngilizce olan 3 yabancı öğretmen tarafından veriliyor. Burada 1 yıl hazırlık sınıfı bulunuyor ve öğrencilere 5 yıl boyunca ücretsiz eğitim imkânı sunuluyor. Ayrıca, LGS’de yüzde 1’lik dilime giren öğrencilere 12 ay boyunca burs imkânı da tanınıyor.

Demirören Medya Eğitim Projeleri Grup Direktörü Nuran Çakmakçı, çocukları geleceğe hazırlamanın önemine vurgu yaparak şunları belirtti: “Mühendislik ya da medya alanlarında kariyer yapmak isteyen, ya da psikoloji okumayı hedefleyen öğrenciler, bizim okulumuzu tercih edebilirler. Hem sayısal hem de sözel alanlarda güçlü bir eğitim sunuyoruz. Üstelik, Türkiye’nin en büyük medya kuruluşu içinde bulunduğumuz için öğrencilere istihdam fırsatları da sunuyoruz. Bu sebeple velilere, ‘Gelin her şeyin öğrenciler için düşünüldüğü okulu tercih edin’ diyoruz.”

Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Atila Ertoğan ise özel müfredatlarıyla ilgili olarak şunları açıkladı: “Türkiye genelinde benzersiz bir müfredatı uyguluyoruz. Bu sayede öğrenciler, mesleki eğitimlerini en güçlü şekilde alıyorlar. Medya sektöründeki uzmanlar, mesleki derslere girerek öğrencilere değerli deneyimler sunuyorlar.”