Yaralı Kişi Yakınları Tarafından Terk Edilen Araçta Zarara Sebep Bulundu – Olayın Detayları

Sultangazi’de silahlı çatışma

Yaralı Kişi Yakınları Tarafından Terk Edilen Araçta Zarara Sebep Bulundu

Bir şahsın yakınları, olay yerinde terk edilen bir otomobile tabure ile vurarak zarar verdi. Ağır yaralı kişiyi araca bindirerek hastaneye götürdüler. Polis ekipleri, yapılan ihbar üzerine olay yerine intikal etti ve inceleme başlattı. Olay mahallinde 17 mermi kovanı, 2 mermi ve 4 kartuş bulundu. Yaralı kişinin İnan S. (32) olduğu belirlendi ve hastaneye giden ekipler burada da inceleme yaptılar. Ayrıca, yaralı kişinin ağabeyleri A.S. (40) ve A.S. da olayla ilgili olarak gözaltına alındı.

Olayın ardından yapılan araştırmada, F.K. ve İnan S. arasında husumet olduğu ortaya çıktı. Silahlı kavga esnasında İnan S., yakın mesafeden ateş edilerek ağır yaralanmıştı. Yaralı olan İnan S. hakkında da gözaltı kararı alındı ve tedavisinin ardından yasal işlemlerin başlayacağı bildirildi.

Emniyetteki sorguların ardından adli makamlara sevk edilen zanlılar, çeşitli suçlamalarla karşı karşıya kaldılar. A.S., ‘kasten öldürmeye teşebbüs’, ‘mala zarar verme’, ve ‘6138 sayılı ateşli silahlar kanununa muhalefet’ suçlarından tutuklanırken, diğer şüpheliler adli kontrol altına alındı ve ilgili mercilere sevk edildiler.