“Yeni Milletvekillerinin Kayıt İşlemleri Sırasında Keyifli Anlar Yaşandı”

Ailece Meclis’te

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek, AK Parti milletvekili olarak seçildi. Kayıt işlemleri sırasında ailesiyle birlikte gelen Osman Gökçek, kendisi rozetini taktı. Toplamda 52 vekil kaydını yaptırdı.

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Selcan Hamşıoğlu’nun rozetini oğlu Isbara Alp taktı. Küçük çocuk rozet takmanın mutluluğunu annesiyle paylaşarak şeref holünde neşeli anlar yaşattı.

MHP Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya, kayıt işlemleri sırasında, geniş ailesiyle poz verdi ve torunları Alptuğ ve Zeynep Naz’ın kendisine rozet takmasıyla kayıt işlemini tamamladı.

İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker’in rozetini annesi Döndü Beker, MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal’ın rozetini oğlu Efe Uysal ve MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz’un rozetini eşi Serpil Özyavuz takmıştır.

CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, eşi Elif Can Akdoğan, oğulları Tuna Çağan, Behzat Çınar ve yeğeni Ruşen Efe Ulusoy’la, AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan eşi Özlem ile oğulları Kağan ve Baturalp’yle, İYİ Parti Sözcüsü Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, eşi Esra Zorlu ve oğlu Bahri Yiğit’le birlikte Meclis’e gelerek kayıt işlemlerini tamamladı.