Yeşilköy Sahilinde Silahlı Saldırı: Nişanı Tehditlerle Karardıran Eski Eşe Karşı Açılan Ateş Olayı

Radyocu Baydamar nişanlısının eski kocasını vurdu

15 Kasım Çarşamba günü saat 22.00’de Yeşilköy sahilinde meydana gelen olayla ilgili bilgiler ortaya çıktı. Radyo programı sunucusu Ersin Baydamar ve Ebru Manay adlı çiftin nişanlandığı iddia ediliyor. Ancak Manay’ın eski eşi Mithat Şahin’in bu durumu öğrendikten sonra sinirlendiği ve önce Manay’a hakaretlerde bulunduğu, ardından da Baydamar’ı tehdit ettiği belirtiliyor. Şüpheli Şahin ayrıca Baydamar’ı görüşmek üzere Yeşilköy sahile davet ettiği, Baydamar’ın ise Şahin’in silahlı olduğunu bildiği için yanında silah taşıdığı öğrenildi.

Yeşilköy sahilinde buluşan Şahin ve Baydamar arasında başlangıçta sadece sözlü bir tartışma yaşandı. Ancak bu tartışma kısa sürede büyüdü ve iki taraf da birbirine silah çekti. Baydamar, silahını kullanarak Şahin’e ateş etti. Şahin, aldığı kurşunlarla kanlar içinde yerde yığılırken, Baydamar olay yerinden kaçtı. Durumu görenler hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri ağır yaralanan Şahin’i hastaneye götürürken, polis ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

Polis ekipleri çalışmalarını sürdürürken, şüpheli Ersin Baydamar Bağcılar Güneşli’deki polis merkezine giderek teslim oldu. Baydamar şu anda gözaltında bulunuyor ve işlemleri devam ediyor. Olayla ilgili detaylı incelemeler ise devam ediyor.