Yüreğir’de Yaşanan Husumet Kaynaklı Silahlı Kavga Sonucunda İki Kişi Yaralandı ve Bir Kişi Hayatını Kaybetti

19 yaşındaki genç dehşet saçtı! Kavgayı ayırmaya çalışanı öldürdü

23 Eylül’de saat 19.00 civarında Yüreğir ilçesi Çamlıbel Mahallesi’nde yaşanan olayda, Kadri Aslan ile aralarında husumet bulunan Furkan Nuri Ç. sosyal medya üzerinden küfürleşti ve buluşmak için sözleşti. Aslan, ruhsatsız bir tabanca ile Furkan Nuri Ç.’nin yaşadığı sokağa gitti. Burada çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve Aslan, tabancayı çekerek Furkan Nuri Ç.’yi ayağından vurdu. Olayın gürültüsü üzerine sokağa çıkmış olan Halit Yakacı da kavgayı ayırmaya çalıştı. Ancak hızla kaçan Aslan rastgele ateş ederek Yakacı’nın göğsüne isabet eden bir kurşunla onu yaraladı. Yakacı kanlar içinde yere yığılırken, şüpheli hızla olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Yüreğir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ne yazık ki, Yakacı tüm doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Furkan Nuri Ç. ise tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu edildi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Kadri Aslan’ı akrabasının evinde yakaladı ve olayda kullandığı tabanca otoyol kenarına atılmış şekilde bulundu.

Emniyete götürülen şüpheli Aslan, husumetlisiyle yaşadığı tartışmanın sonucunda tabancasını ateşlediğini söyleyerek, “Kavgayı ayırmaya çalışan amcayı vurduğumu bilmiyordum. Kaçarken rastgele ateş açtım. Pişmanım” dedi. İşlemlerinin ardından Kadri Aslan adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.