Zeytinburnu’nda Bir Atölye Olayında İş Arkadaşı Silahla Yaralandı

Zeytinburnu'nda iş yerinde dehşet! 'Kulaklıkla müzik dinliyor' diye vurdu

Zeytinburnu’ndaki bir atölyede yaşanan olayda, bir iş arkadaşı müzik dinleyip çalışan bir kişiye yönelerek “kulaklığını çıkar” diyerek hakaret etti. Ancak bu uyarıyı umursamayan kişi, kendi belindeki silahını çekti ve iş arkadaşını bacaklarından vurdu.

Daha önce de tartışma yaşayan yabancı uyruklu genç ile iş arkadaşı arasındaki gerilimin nedeni, çalışırken kulaklıkla müzik dinlemesi ve dolayısıyla söylenenleri duymamasıydı. Fakat bu tartışma kısa sürede sona erdi.

Ertesi gün, sorun yaşadığı iş arkadaşının yanına gelerek belindeki silahıyla birlikte yaklaşan çalışan, ona hakaret etmeye başladı. Ancak yabancı uyruklu çalışan uyarıyı dikkate almadı ve bu sırada saldırgan silahını ateşledi.

Silah ardı ardına ateşlendi ve bir kişi yaralandı. Yaralanan kişi acı içinde bağırdı, ancak bazı çalışanlar bunu umursamadı, hatta yerlerinden bile kalkmadılar. Neyse ki, duyarlı olan diğer çalışanlar hemen müdahale etti ve yaralı arkadaşlarını koruma altına aldılar. Sonrasında ise yaralı kişiyi arabayla hızla hastaneye götürdüler.

Saldırgan ise sakin bir şekilde kaçmaya çalışsa da polis kısa sürede onu yakaladı. Sorgulandıktan sonra tutuklandı.