Zeytinburnu’nda Meydana Gelen Kazada 5 Kişi Yaralandı

Zeytinburnu E-5 Karayolu Ankara istikametinde gece saat 02.00 sıralarında yaşanan bir kazada, lüks bir otomobil yol bakım aracına çarptı. Kazada 4 belediye işçisi ve otomobil sürücüsü yaralandı.

Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri hızla sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Hem otomobil hem de yol bakım aracı hasar gördü.

Kazanın ardından E-5 Karayolu Ankara istikameti trafiğe kısa bir süreliğine kapatıldı ve yan yoldan akış sağlandı. Çekicilerin yardımıyla araçlar kaldırıldı ve yol temizlendikten sonra tekrar trafiğe açıldı.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı ve olayın detaylarını araştırıyor. Gelişmelerden haberdar olmak için takipte kalın.

Zeytinburnu E-5 Karayolu’nda lüks otomobil yol bakım aracına çarptı: 5 yaralı

Kaza Zeytinburnu’nda Meydana Geldi: 5 Yaralı

Zeytinburnu E-5 Karayolu Ankara istikametinde meydana gelen bir kaza, gece saat 02.00 sıralarında yaşandı. İddialara göre, işçiler tarafından kullanılan bir yol bakım aracına seyir halindeki bir lüks otomobil çarptı.

Olayda, 34 CAN 065 plakalı otomobil ile 34 FYR 493 plakalı İSTAÇ yol bakım aracı hasar gördü. Kazada, 4 belediye işçisi ve otomobilin sürücüsü yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye sevk edildi. E-5 Karayolu Ankara istikameti kısa bir süre trafiğe kapatıldı ve araçlar yan yoldan akış sağlandı. Yoğun çalışmalar sonucunda kaza yapan araçlar çekiciler ile kaldırıldı ve yol temizlendikten sonra yeniden trafiğe açıldı.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı ve gerekli önlemlerin alınması için çalışmalarına devam ediyor.