Bu haftanın magazin özetleri: Başak Dizer’in ayrılığı, Merve Özbey’in yeni şarkısı ve daha fazlası.

Bu hafta magazin dünyası kimi konuştu?

Bu haftanın öne çıkan haberleri arasında magazin dünyasından en dikkat çekenler yer alıyor. İşte magazinin enleri:

Magazin Yıldızları Kızılay’a Akmış! Ankara Kızılay’da gerçekleştirilen “Sokak Modası ve Tasarım Günleri”ne ünlü isimler de ilgi gösterdi. Yakışıklı oyuncular Serhan Yavaş ve Emre Kıvılcım da etkinlikte boy göstererek hayranlarına unutulmaz bir gün yaşattı.

Merve Özbey’den Yeni Şarkı! Ünlü pop sanatçısı Merve Özbey, “Yoksa Bu Aşkın İşine Düştüm Mü?” isimli yeni şarkısını sevenlerinin beğenisine sundu. Şarkı sözleri ve müziği ile dinleyicilerin kalbinde taht kurmayı hedefleyen Özbey, doğal sesiyle yine büyük bir başarı elde etti.

Başak Dizer’den Ayrılık Kararı! Son dönemin en popüler çiftlerinden Başak Dizer ve Murat Boz, ayrılık kararı aldıklarını açıkladı. Uzun süredir birlikte olan çiftin ayrılığı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Başak Dizer’in konu hakkında “Çok üzgünüz ama yol ayrımına geldik” açıklaması ise hayranlarını şaşırttı.

Demet Akalın’ın Atağı! Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, son zamanlarda yaptığı eleştirilerle gündeme gelmeye devam ediyor. Bilic’in son hedefi ise Demet Akalın oldu. Özellikle sahne kıyafetleriyle ilgili yaptığı eleştirilerle beğeni toplayan Bilic’in Akalın’a yönelik eleştirileri ise tartışma yarattı.

Çağla Şıkel ve Enis Arıkan’ın Yeni Dünya Turu! Ünlü model ve sunucu Çağla Şıkel, sevgilisi Enis Arıkan ile birlikte dünya turuna çıktı. Gittikleri her yerde keyifli anlar yaşayan çift, sosyal medya hesaplarından paylaştıkları fotoğraflarla hayranlarına seyahatlerinde eşlik ediyor.