A Kadın Milli Takımımızın Rakipleri Belli Oldu: FIBA 2025 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri Grupları Açıklandı!

Son Dakika: A Kadın Milli Takımımızın rakipleri belli oldu! İşte FIBA 2025 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ndeki grubumuz...

FIBA 2025 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri kura çekimi sonucunda, A Kadın Milli Takımımızın rakipleri belirlendi. İsviçre’de bulunan House of Basketball’da düzenlenen etkinlikte, A Kadın Milli Takımımız F Grubu’nda yer aldı ve Slovakya, Romanya ve İzlanda ile eşleşti.

FIBA 2025 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri, üç ayrı pencerede oynanacak. Karşılaşmalar Kasım 2023, Şubat 2024 ve Kasım 2024 tarihlerinde gerçekleşecek. Gruplarını birinci sırada tamamlayan tüm takımlar, FIBA 2025 Kadınlar Avrupa Şampiyonası’na katılma hakkı elde edecek. Ayrıca gruplarını ikinci sırada bitiren en iyi dört takım da Avrupa Şampiyonası’na gitmeye hak kazanacak.

FIBA 2025 Kadınlar Avrupa Şampiyonası, Almanya, Çekya, İtalya ve Yunanistan’ın ev sahipliğinde düzenlenecek. Bu büyük turnuvada, ülkemizi temsil edecek olan A Kadın Milli Takımımızın performansını merakla bekliyoruz.