“adidas ile Fenerbahçe Spor Kulübü Arasında Gerçekleştirilen İş Birliği Resmileşti: Yeni Sezon Formaları Heyecanla Bekleniyor”

Fenerbahçe erkek ve kadın basketbol takımlarının forma sponsoru Adidas oldu

adidas, Fenerbahçe Spor Kulübü ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında Fenerbahçe Beko, Fenerbahçe Alagöz Holding, Fenerbahçe Koleji ve alt yapı takımlarının teknik sponsoru olacak. Sponsorluk anlaşması adidas Türkiye ve Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Ülker Spor ve Etkinlik Alanı’nda düzenlediği imza töreni ile resmiyet kazandı. İmza törenine Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri Burak Ç. Kızılhan, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi A. Sertaç Komsuoğlu, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi M. Kemal Danabaş, Fenerbahçe Beko Kaptanı Melih Mahmutoğlu, Fenerbahçe Alagöz Holding Kaptanı Alperi Onar ve adidas Türkiye Genel Müdürü Hakan Atalay katıldı.

Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri Burak Ç. Kızılhan, konuşmasında şunları dile getirdi: “Sporu herkes için erişilebilir hale getirmek için çalışıyoruz. Fenerbahçe olarak basketbol branşında da lokomotif olan kimliğimizle bu iş birliğinin hem erkek hem kadın basketbol takımlarımızı daha da yükselteceğine inanıyoruz. Fenerbahçe’nin renklerini ve adidas’ın dünya çapındaki vizyonunu bir araya getirerek sahada ve saha dışında büyük başarılar elde etmeyi hedefliyoruz. Gelecekteki zaferleri hep birlikte kutlamayı dört gözle bekliyoruz.”

adidas Türkiye Genel Müdürü Hakan Atalay ise Fenerbahçe Basketbol Takımları ile iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek şunları söyledi: “Sporun her branşına katkıda bulunmak bizler için önemli. Ülkemizde spora olan ilginin artması için kulüpler ve sporcuların desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz. Basketbolda tarihi başarılara imza atan Fenerbahçe ile bu alanda iş birliği yapmak heyecan verici. Bugün attığımız imzalarla Fenerbahçe’nin büyük hedeflerine ve gelecekte elde edilecek başarılara katkı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu iş birliği için Fenerbahçe Spor Kulübü’nün tüm çalışanlarına ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım. İnanıyorum ki bu sene hem ülkemizde hem de Avrupa’da büyük başarılara imza atacağız. Başarılar dilerim.”

adidas’ın Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı ve Fenerbahçe Koleji Erkek Basketbol Takımı için tasarladığı 2023-24 sezonu formaları ise taraftarların beğenisine sunuldu. Forma satışları ise 1 Ekim itibariyle başlayacak.