“Ankaragücü ile Beşiktaş, Süper Lig için Sahada Yüzleşiyor!”

Beşiktaş 9 eksikle Ankara'da! Süper Lig iddaa oranları, Emre Belözoğlu'nun muhtemel 11'i...

Ankaragücü ve Beşiktaş, Süper Lig Maçında Yüzleşiyor

Emre Belözoğlu’nun idaresinde Gaziantep FK’ya 1-0 galip gelen Ankaragücü, bu galibiyetle deplasmanda ilk zaferini kazanmış oldu.

Gözlerini Beşiktaş maçına çeviren sarı-lacivertli ekipte, cezalı olan Uros Radakovic ve sakat olan Tolga Ciğerci’nin yerine stand-in olarak Atakan Çankaya ve Ali Kaan Güneren yer alacak. Ali Kaan Güneren, Efkan Bekiroğlu ile beraber orta alanı kapatacaklar.

Ali Sowe hâlâ hücum hattında yer alacak, son 2 lig maçında skor yapaması aksine. Riad Bajic ise yedekte bekleyecek. Kanatlarda ise Olimpiu Morutan ve Renaldo Cephas görev yapacak.

Beşiktaş’ta Eksikler Dikkat Çekiyor

Süper Lig’de Rıza Çalımbay liderliğindeki Beşiktaş, geçtiğimiz hafta beklenmedik bir şekilde Club Brugge’dan 5 gol yemişti. Siyah beyazlı ekibin kadrosunda ise 9 oyuncu eksik. Sakatlık sebebiyle Arthur Masuaku, Eric Bailly, Valentin Rosier, Milot Rashica, Rachid Ghezzal, Jean Onana, Emrecan Uzunhan, Tayfur Bingöl ve Tayyip Talha Sanuç deplasman kafilesinde bulunmayacak.

Forma giyecekler arasında sol bek pozisyonunda Umut Meraş, stoper olarak “Necip Uysal & Omar Colley”, ve savunma önünde Amir Hadziahmetovic yer alacak. Gedson Fernandes ve Alex Oxlade-Chamberlain, orta alanda Amir’i destekleyecekler. Bu arada, forvette Vincent Aboubakar ve kanatlarda Cenk Tosun ve Ante Rebic görev yapacak.

Bilgiler ve İstatistikler

– Son 7 lig maçında Ankaragücü 5 kez “2.5 ÜST” gerçekleştirdi. Maç toplam gol sayısı 22 oldu.

– Beşiktaş’ın ise son 5 Lig maçında 3 kez hem “KG VAR” hem de “2.5 ÜST” gerçekleşti.

Misli Üyelerinin Tercihleri

Tek Maç, Süper Oran ve Canlı Bahis seçenekleri ile iddaa bülteninde bu maçta, Misli kullanıcılarının en çok tercih ettiği “Beşiktaş kazanır”. Kullanıcıların %32’si, Avrupa’da ağır bir yenilgi almasına rağmen, Beşiktaş’ın Ankara’da toparlanarak 3 puan alacağını düşünüyor. %9’luk bir kesim ise “2.5 ÜST” tercihini kuponlarına eklemiş ve en az 3 gol bekliyorlar.

Misli’den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Arşiv: Beşiktaş’ta ilk gün – Alex Oxlade-Chamberlain