Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Tolunay Kafkas, F.Bahçe mağlubiyetini değerlendirdi

Ankaragücü, Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Fenerbahçe’ye evinde 1-0 mağlup oldu. Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, maç sonrası yaptığı basın toplantısında şunları söyledi: “Biz gol atsak, maçı biz kazanabilirdik. Takımımız oyun anlayışından hiç taviz vermedi. Bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz. Seyir zevki yüksek bir maç izlettiğimize inanıyorum. Daha da sıkı çalışarak ilerleyen haftalarda hedeflediğimiz yerlere ulaşacağız.”

Bazı eksik bölgeler olduğu sorulduğunda, Kafkas “Yabancı oyuncu sayımız kısıtlı olduğu için transfer yapmamız zor gibi görünüyor. Ancak bir pozisyon istenirse, bir adet ön libero istediğimi söyleyebilirim” yanıtını verdi.

Ankaragücü’nün santrforu Ali Sowe’un performansıyla ilgili ise Kafkas, “Form düşüklüğü görmüyorum. Futbol sahada sonuçlarla ölçülmeli. Masallarla uğraşmak istemiyorum. İki puanımız var, gerçek bu. Bu noktadan hareketle konuşmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

Ayrıca, Kafkas, oyuncularının değerli olduğunu ve daha iyi olacaklarını vurgulayarak, “Onları daha iyi çalıştıracağım” dedi.