Avrupa Konferans Ligi’nde Dün Gece Oynanan Maçlarda Birçok Takım Galibiyet Elde Etti

Yusuf Yazıcı attı, Lille kazandı!

Futbol Kulüpleri Avrupa Konferans Ligi’nde dün gece oynanan maçlarda birçok takım galibiyet elde etti. B Grubu’nda Maccabi Tel-Aviv ile Zorya Luhansk arasında oynanması gereken mücadele, UEFA tarafından yapılan açıklama sonucunda şartlar nedeniyle 25 Kasım Cumartesi gününe ertelendi.

D Grubu’nda Beşiktaş yer aldığı Club Brugge, deplasmanda Lugano’yu 3-1 mağlup ederek 7 puana ulaştı ve grupta liderlik koltuğuna oturdu. Fenerbahçe’nin yer aldığı H Grubu’nda ise Nordsjaelland, Spartak Trnava deplasmanında 2-0 galip geldi ve puanını 6’ya çıkardı.

Milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı’nın forma giydiği Lille ise A Grubu’nda Slovan Bratislava’yı ağırladı. Konuk ekip, 23. dakikada Cavric’in golüyle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Ancak 68. dakikada Yusuf Yazıcı’nın golü skoru eşitledi ve 82. dakikada Cabella’nın golüyle Lille, galibiyeti elde etti.

Avrupa Konferans Ligi’nde dün gece oynanan diğer maçların sonuçları ise şöyle:

– Lugano 1-3 Club Brugge
– Bodo Glimt 3-1 Beşiktaş
– Fenerbahçe 3-1 Ludogorets Razgrad
– Spartak Trnava 0-2 FC Nordsjaelland
– Lille 2-1 Slovan Bratislava
– KÍ Klaksvík 3-0 Olimpija Ljubljana
– Gent 5-0 Breiðablik
– Ballkani 1-2 Astana
– AZ Alkmaar 1-4 Aston Villa
– Dinamo Zagreb 0-1 Viktoria Plzen
– Zrinjski 1-2 Legia Varşova
– Genk 0-0 Ferencváros
– Fiorentina 6-0 Čukarički
– Eintracht Frankfurt 6-0 HJK
– Aberdeen 2-3 PAOK

Bu maçlar sonunda birçok takım önemli galibiyetlere imza attı ve grup sıralamalarında avantaj elde etti. Ligin ilerleyen haftalarında heyecanın artması bekleniyor.