Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı, Yeni Sezona Hırslı ve Güçlü Bir Kadroyla Hazır

Bahçeşehir Koleji'nde hedef yeniden Avrupa’da şampiyonluk

Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı, başantrenör Sinan Atalay liderliğinde yeni sezon öncesi tam anlamıyla hazır. Geçtiğimiz sezon, Erhan Ernak ile yolları ayırdıktan sonra yardımcı antrenörlük pozisyonundan başantrenörlüğe terfi eden Atalay, yaz transfer döneminde kulüp tarihindeki en güçlü kadrolardan birini oluşturduklarını belirtti. Takımın geleceği düşünerek, sakatlıkları da göz önünde bulundurarak bir ekip kurulduğunu vurgulayan Atalay, medya gününde yaptığı açıklamada hedeflerini şu şekilde ifade etti:

“Kesinlikle pes etmeyen, mücadeleci, Bahçeşehir ailesine ve hedeflerimize uygun bir kadro oluşturduk. Ayrıca sakatlıkları da düşünerek günlük değil, uzun vadeli bir planla takımı şekillendirdik. En büyük hedeflerimizden biri 2021-22 sezonunda kazandığımız Avrupa Kupası’nı bu sezon da ülkemize getirmek. Sadece Avrupa’da değil, ligde de büyük hedeflerimiz var. İlk 4-5 takım arasında yer alıp, play-off’ta finale ya da yarı finale çıkmak istiyoruz.”

Bu sezon Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı’nın hem Avrupa hem de lig arenasında büyük başarılara imza atmayı hedeflediği açıkça görülüyor. Atalay yönetimindeki güçlü ve hırslı kadro, takımın amacına ulaşmak için büyük bir enerjiyle çalışmalarına devam edecek.