Başakşehir ve Galatasaray Arasındaki Mücadelede İddialı Beklentiler

Başakşehir'de 3 sakat, Galatasaray'da ilk 11 değişiyor! Süper Lig iddaa oranları, son haberler...

Başakşehir, Emre Belözoğlu’nun ayrılışının ardından Çağdaş Atan’la yoluna devam ederek, ilk lig maçında İstanbulspor’u 2-0 mağlup etti. Ancak turuncu-lacivertli takımda Muhammed Şengezer, Edgar Ie ve Ömer Ali Şahiner sakatlandı. İstanbulspor maçında sağ bek pozisyonunda başlayan Eden Karzev, ikinci yarıda Leo Dubois’e yerini bırakarak Joao Figueiredo’ya bir asist yapmıştı. Galatasaray’dan kiralanan Fransız sağ bek bu sefer ilk 11’de yer alacak. Krzysztof Piatek ile Emmanuel Dennis arasındaki “9 numara” tercihi ise maç saatinde netleşecek. Kanatlarda Serdar Güler ve Deniz Türüç, orta alanda Berkay Özcan, kalede ise Volkan Babacan seyircilerin izleyeceği isimler olacak.

Galatasaray ise son 3 lig maçını kazanarak, Şampiyonlar Ligi macerasına FC Kopenhag beraberliğiyle başladı. TD Okan Buruk, ilk 11’de bazı değişiklikler yapabilir. Sol bekte Angelino’nun yerine Kazımcan Karataş, stoperde ise Victor Nelsson yerine Davinson Sanchez’i görebiliriz. Tete’nin FC Kopenhag’a attığı harika bir golle, Hakim Ziyech’in sağ kanattaki yerini alması da mümkün. Orta alanda ise “Lucas Torreira & Sergio Oliveira” ikilisi yeniden bir arada olabilir. Sacha Boey, Abdülkerim Bardakcı, Dries Mertens, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi ise yerlerini koruyacak gibi gözüküyor. Kalede ise eldivenler Fernando Muslera’da olacak.

İstatistiklere bakıldığında, Başakşehir’in bu sezon oynadığı 4 lig maçının tamamının “2.5 ALT” bittiği görülüyor. Galatasaray’ın ise son 5 resmi maçının “2.5 ÜST” bittiği ve 4’ünde karşılıklı gol olduğu belirleniyor. Geçen sezon oynanan kupa çeyrek final maçını ise Başakşehir’in 3-2 kazandığı ve Emre Belözoğlu’nun kırmızı kartla oyun dışına atıldığı hatırlatılıyor.

Bu karşılaşmayı kuponlarına alan Misli üyelerinin en çok tercih ettiği seçenek ise “Galatasaray kazanır” oldu. %44’lük kesim, sarı-kırmızılı ekibin Başakşehir deplasmanından 3 puanla döneceğini düşünüyor. %12’lik kesim ise kuponlarına “2.5 ÜST” tercihini ekleyerek en az 3 gol bekliyor.

Son olarak, Paris Saint-Germain ve Başakşehir’in ırkçılığa karşı birlik olduğu hatırlatılıyor.