Shane Larkin, Yılın Sporcusu Ödül Töreni Öncesi Konuştu

Anadolu Efes’in yıldız isimlerinden Shane Larkin, öncelikli hedeflerinin Türkiye Ligi şampiyonluğu olduğunu söyledi.

Gillette & Milliyet Yılın Sporcusu Ödül Töreni, bu yıl Volkswagen Arena’da düzenlendi ve Anadolu Efes’in oyun kurucusu Shane Larkin de ödül almaya hak kazandı. Ödül töreni öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Larkin, ödül almalarından dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.

Larkin, “Bizim için büyük bir onur. 5 yıllık bir çabanın, emeğin sonucu. Burada bulunmaktan ve ödül alacak olmaktan dolayı çok mutluyuz. Oy veren herkese teşekkür ederiz. Bu bizim için büyük bir onur” diye konuştu.

Geçen yıl kazandıkları EuroLeague şampiyonluğunun ardından bu sezon aynı başarıyı tekrarlamak istediklerini ancak bunu başaramadıklarını belirten Larkin, “Daha önce şampiyonluk yaşamış bir takımız. Geçen sene kazanamamış olsak da bu konuda büyük tecrübemiz var. Tabii ki ana hedefimiz EuroLeague’de de bu başarıyı tekrarlamaktı. Ama şu anda ana hedefimiz Türkiye ligi olacak. Bunu başaracak güç ve tecrübeye sahibiz” şeklinde konuştu.

Shane Larkin ve Anadolu Efes, önümüzdeki dönemde Türkiye ligi için mücadele verecek. Sporseverler ise EuroLeague’de yeniden başarı bekliyorlar.

Yorum yapın