Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, Yenilikçi Projelerle Üniversite Öğrencileri ve Kadınlar İçin Pozitif Ayrımcılık Yapacak

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı: "Önceliğimiz Şampiyonlar Ligi’ne gitmek"

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, pozitif ayrımcılık yaparak üniversite öğrencileri ve kadınlar için güzel projeleri olduğunu belirtti. Kongre üyeliği ve bilet satışlarında yenilikçi adımlar atacaklarını söyleyen Adalı, “Mali kongrede nasıl bir sonuç alacağım Allah ile aramda. Herkes oy verdiğimi görecek. Yönetimdeki arkadaşlarıma bu konuda tavsiye vermek doğru olmaz. Herkesin özgür iradesi var. Salı günü projelerimizi açıklayacağız. Ancak, ışıltılı gösteriler beklemeyin. Paraları altyapıya yatıracağız. Takımı toparlayarak Şampiyonlar Ligi’ne götürmek birinci önceliğimiz. Avrupa’da olmayan bir takıma yıldız oyuncu gelir mi?” şeklinde konuştu.

Söz konusu haberde, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yaşadığı gerginlik hakkında da açıklamalarda bulunan Serdal Adalı, “Federasyon’a tepki göstermek için masaya vurmak, yönetim kurulunda yer alan delegemizden başlar. Eğer bir tepki verilmezse, o zaman Mehmet Büyükekşi parmak sallar” diye konuştu.