“Beşiktaş Emlakjet, Taraftar Desteğiyle Fenerbahçe Beko’yu Mağlup Etti”

Beşiktaş, olaylı maçta Fenerbahçe'yi yendi! Madar’ın kaşına para atıldı, Itoudis isyan etti




Beşiktaş Derbi Zaferi ve Fenerbahçe’ye Anonslu Protesto

Beşiktaş Emlakjet’ten Fenerbahçe Beko’ya 68-64’lik Galibiyet

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig’inde gerçekleşen derbi maçında, Beşiktaş Emlakjet tarifi mümkün olmayan bir taraftar desteğiyle Fenerbahçe Beko’yu 68 – 64 mağlup etti. Maçın 5. dakikasından itibaren siyah beyazlılar skor üstünlüğünü elinde tutarken, ilk periyodu 19 – 15 ve devreyi 31 – 24 önde tamamladı.

Fenerbahçe’nin İkinci Yarıda Göz Kamaştırıcı Hareketleri

Devrenin ikinci yarısında Fenerbahçe, farkı kapatmak için gayret etti ve oyunun aktif bir parçası oldu. Ancak son çeyrekte Beşiktaş’ın Yiğit ve Needham öncülüğünde bulduğu sayılarla Fenerbahçe, 68 – 64 mağlubiyete uğradı.

Derbiye Başkan Adayları da Katıldı

Beşiktaş’ta bugün başkanlık seçimi düzenlenecek olan Serdal Adalı ve Hasan Arat, karşılaşmayı tribünden takip ettiler.

Maç Sırasında F.Bahçeli Madar’ı Bozuk Para İsabet Etti

F.Bahçe yöneticisi Sertaç Komsuoğlu, maçın 2. çeyreğinin bitimine 2:48 dakika kala Beşiktaş taraftarlarının yaptığı tezahüratlara karşı tepki gösterdi. Komsuoğlu’nun bu tepkisi sırasında, tribünden atılan bir bozuk para F.Bahçeli Yam Madar’ın kaşına çarptı. Oyuncunun kaşı çatladı ve soyunma odasına tedavi için götürüldü. Duruma canı sıkılan Başhakem Emin Moğulkoç, durumu anons etmek üzere tribüne 3 kez seslendi.

F.Bahçe’nin İsyanı: “O Parayı Atan Kişi Hapse Atılmalı”

F.Bahçe koçu İtoudis duruma çok tepkiliydi. Kaşından yaralanan Madar’ın gözünü kaybetme olasılığını dile getirdi ve “O parayı atan kişi hapse atılmalı” dedi.