Beşiktaş Gençleri İle Avrupa Kupalarında İddialı! Emrecan Terzi ve Mustafa Hekimoğlu Etkili Performanslarıyla Dikkat Çekti

Beşiktaş'ta ilk golünü atan Emrecan Terzi tarihe geçti

Beşiktaş’taki maçta genç futbolcular Mustafa Hekimoğlu ve Lugano ağlarını sarsarak Avrupa kupalarının grup ve sonrası aşamalarında gol atan en genç oyuncu olan Emrecan Terzi, maçı değerlendirdi. Mustafa Hekimoğlu, Rıza Çalımbay’a teşekkür ederek “Bu güzel bir galibiyetti. Taraftarımızın önünde 3 puan almak bizi mutlu etti. Öncelikle Rıza Hocama teşekkür ederim. Bu yaşta bu hisleri yaşamak harika bir duygu. Bize destek olan bir ekip var. Genç oyuncular olarak kendimizi iyi hissediyoruz. Çalışarak, gelişerek devam etmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Maç öncesinde heyecandan uyuyamadığını belirten Emrecan Terzi, “Beşiktaş formasıyla ilk maçımı oynadım. Çok heyecanlıydım. Uyku tutmadı. Bu anı 15-16 senedir bekliyordum. Rıza Hocama forma şansı için teşekkür ederim. Forma şansı olduğu sürece elimden gelenin en iyisini yapacağım. Gol anında hissederek vurdum. Amartey kalecinin önündeydi ve ayağını çekti. Bu sayede gol atmış oldum. Sevinç bulamadım. Hiç düşünemedim maç öncesi ve gol attıktan sonra da sevinç bulamadım.” şeklinde konuştu.