Beşiktaş, Karagümrük Maçına Çift Forvet Stratejisiyle Hazır

Beşiktaş, Fatih Karagümrük'ü Aboubakar ve Muleka ile vuracak

Beşiktaş, yarın oynayacağı Karagümrük maçı için hazır durumda. Takımın Teknik Direktörü Şenol Güneş, dünkü antrenmanın ardından yapılan taktik çalışmalarında Muleka ve Aboubakar ikilisine forvette görev verdi. Cenk Tosun’un olmaması nedeniyle Güneş, Muleka ve Aboubakar’ı bir arada oynatmayı tercih etti ve ligdeki ilk haftada Karagümrük karşısında çift forvet stratejisiyle mücadele edeceklerini ifade etti.

Güneş, motivasyonlarının olumlu skorlarla arttığını belirterek, “Taraftarlarımıza gollerle dolu bir maç izletmek istiyoruz. Şu anda oldukça formdayız. Konferans Ligi’nde aldığımız başarılı sonuçlar bizi motive ediyor. Muleka performansını her geçen gün artırıyor. Aboubakar ise deneyimli ve taktiksel bir oyuncu. Bu ikili Karagümrük karşısında etkili olacak” dedi.

Geçtiğimiz sezon 32 resmi maçta 6 gol atan ve takımdaki geleceği belirsiz olan Jackson Muleka, yeni sezonun ilk 3 maçında 2 gol atarak dikkatleri üzerine çekti. Vincent Aboubakar ise geçen sezon 16 maçta 13 gol atarak Beşiktaş’ı taşımıştı. Bu sezon ise 3 maçta 2 golle başarılı bir performans sergiliyor.