“Beşiktaş, KF Tirana Karşısında Turu Geçmek İçin Son Maça Odaklanıyor”

Beşiktaş 3-1'in rövanşında tur için Arnavutluk'ta! KF Tirana'da eksik var mı? Konferans Ligi iddaa oranları...

KF Tirana, bir önceki turda Gürcistan temsilcisi Dinamo Batumi’yi geçmek için büyük bir mücadele verdi. Ancak İstanbul’da oynadıkları maçta Beşiktaş’a karşı 83. dakikada buldukları gol, genç golcü Semih Kılıçsoy’un 90+4. dakikada attığı golle skoru 3-1’e getiren Beşiktaş’ın turu geçmesine engel olamadı. Gentian Selmani, Menemenspor ve Boluspor’dan tanıdığımız bir kaleci olarak bir kez daha sahada olacak. Hücum hattında ise İstanbulspor’dan hatırlayacağınız Kristal Abazaj forma giymişti ve golü kenardan gelen Kaina atmıştı. Bu sefer Kaina’nın ilk 11’de başlama ihtimali var. Orta alanda Fjoart Jonuzi ve forvet arkasında Regi Lushkja dikkat çeken isimler olacak.

Beşiktaş ise İstanbul’da 3-1’lik galibiyetle turu geçen taraf oldu. Rachid Ghezzal ise sakatlığı nedeniyle rövanş maçında da forma giyemeyecek. Kulübe yakın kaynaklara göre, teknik direktör Şenol Güneş, stoper ikilisi olarak Necip Uysal ve Omar Colley’i sahaya sürecek. Orta alanda veya hücum düzeninde ise bir değişiklik beklenmiyor. Yeni transfer Jean Onana ise yedek kulübesinde bekleyecek ve sahada Amir, Gedson ve Salih üçlüsünü göreceğiz. Hücum hattında Vincent Aboubakar, kanatlarda ise Onur Bulut (sağ) ve Jackson Muleka (sol) forma giyecek.

Beşiktaş, turu geçmesi halinde bir sonraki eleme turunda “Zeljeznicar – Neftçi” galibiyle karşılaşacak.

Maçla ilgili ön plana çıkan istatistiklere göz atacak olursak: KF Tirana’nın bu sezon oynadığı 3 resmi maçın tamamında karşılıklı gol görmüşüz. Geçen sezon Beşiktaş’ın deplasmanda oynadığı son 3 maç ise karşılıklı goller ve 2.5 gol üstüyle sonuçlanmıştı.

Misli üyelerinin bu maça ilgi gösterdiği tercihler arasında en çok dikkat çeken, %34’lük kesimin Beşiktaş’ın kazanacağını düşünmesi oldu. %15’lik kesim ise maçta en az 3 gol olacağını ve 2.5 gol üstü olacağını tahmin etti.

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Vincent Aboubakar’ın Porto günlerinden birbirinden güzel gollerini arşivden izlemiş olalım.