“Beşiktaş ve Antalyaspor Arasındaki Maçta Eksikler Var: Öne Çıkan İstatistikler ve Misli Üyelerinin Tahminleri”

Antalyaspor ideal 11'le sahada, Beşiktaş'ta 8 oyuncu yok! Öne çıkan istatistikler, Süper Lig iddaa oranları...

Beşiktaş ve Antalyaspor arasında oynanacak olan maç öncesi, her iki takımın da kadrosunda eksik oyuncular bulunuyor. Antalyaspor’da, oğlunu trafik kazasında kaybeden Naldo ve sakatlığı bulunan Gerrit Holtmann maçta yer almayacak. Futbol Şube Sorumlusu Nuri Şahin ise cezalı veya sakatlık durumları olmadığı takdirde kaleci ve savunma hattındaki isimleri değiştirmeme kararı aldı.

Antalyaspor’un kalede Helton Leite, stoperlerde Veysel Sarı ve Ömer Toprak, beklerde Bünyamin Balcı ve Güray Vural, hücum merkezinde Adam Buksa ve savunma önünde Erdal Rakip ile Dario Saric’i sahaya süreceği tahmin ediliyor. Sol kanatta ise genelde Sam Larsson, sağ kanatta ise ilk tercih Sagiv Jehezkel olacak. Alternatif olarak ise Erdoğan Yeşilyurt düşünülüyor.

Beşiktaş ise Gaziantep FK karşılaşmasında eksik bir kadro ile sahaya çıkmış, Ancak Salih Uçan ve Cenk Tosun’un attığı gollerle 2-0’lık galibiyet elde etmişti. Şimdi ise Antalya deplasmanına “7+1” eksikle gidiyor. Omar Colley, Emrecan Uzunhan, Vincent Aboubakar, Rachid Ghezzal, Daniel Amartey ve Arthur Masuaku sakat ya da hasta oldukları için kadroda yer almıyor. Amir Hadziahmetovic ise cezalı durumda. Fiziksel olarak hazır olmasa da Tayyip Talha Sanuç, Teknik Sorumlu Burak Yılmaz tarafından kadroda düşünülüyor.

Beşiktaş’ın sağ bekte Valentin Rosier’e şans vermesi beklenirken, Onur Bulut ise sağ öne terfi edebilir. Onur’un sağ öne geçtiği durumda, Milot Rashica sol kanada kayabilir. Orta alanda ise Salih, Gedson ve Oxlade-Chamberlain üçlüsü görev alacak. Hücum merkezinde ise Cenk Tosun takımını sırtlayacak.

İki takımın istatistikleri ise dikkat çekici. Antalyaspor’un bu sezon evinde oynadığı 5 maçın tamamı 2.5 gol altında sonuçlandı. Beşiktaş ise son 4 lig maçının tamamında 2-3 gol aralığında kaldı.

Bu maçı kuponlarına alan Misli üyelerinin en çok tercih ettiği seçenek ise “Beşiktaş kazanır” oldu. %41’lik kesim, siyah-beyazlı ekibin Antalya’da galibiyete ulaşacağına inanıyor. %19’luk kesim ise en az 3 gol olacağını düşünerek “2.5 gol üstü” tercihini yapıyor.

Son olarak, Beşiktaş’ın Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz’ın Lille ile Fransa Ligue 1’de yaşadığı şampiyonluğun hikayesi arşivimizde yer alıyor. Alayına misli! Yeni üyelere 50 TL hediye Misli’den…