Beşiktaş’ın Teknik Sorumlu Burak Yılmaz İle Derbi Hazırlıkları Devam Ediyor

Burak Yılmaz'dan Galatasaray açıklaması: 2 oyuncumuz yetişirse çok mutlu oluruz

Teknik sorumlu görevine getirilen Burak Yılmaz, Beşiktaş’ın Şenol Güneş ile yollarını ayırdıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yeni teknik ekibin katılımıyla derbiye tamamen hazır olduklarına inandığını söyleyen Yılmaz, “İki tane yeni hocamız katıldı aramıza. Benim isteğimle, benim arzumla. Yönetimimize de teşekkür ediyorum. Benim bu arzumu kırmadılar. Tamamen benim isteğimle gerçekleşmiş bir olay. Bize daha fazla güç katacağını düşündük. Buna inandık. Bu şekilde devam ediyoruz” dedi. Ayrıca milli takımın başarılı performansını da kutlayan Yılmaz, milli araların avantajlı olduğunu belirtti ve oyuncuların sakatlanmadan geri dönmesini umduklarını dile getirdi.

Kendine olan güvenini vurgulayan Yılmaz, futbolculuk kariyerindeki zorlukları aştığına dikkat çekti. Şu anda üstlendiği görevin farklı bir pozisyon olduğunu kabul etse de, kendine, ekibe, ve futbolcu arkadaşlarına güvendiğini söyledi. Koca bir camiayı temsil ettiğinin farkında olduğunu da dile getiren Yılmaz, en büyük güvencesinin oyuncuları olduğunu vurguladı.

Kendisiyle birlikte takıma katılan antrenörler Hari Vukas ve Toni Modric hakkında konuşan Yılmaz, onları yakından tanıdığını ve iletişim halinde olduklarını belirtti. Kulübün büyüklüğünden dolayı aralarında hoş bir atmosfer olduğunu söyleyen Yılmaz, bu durumun kendisini mutlu ettiğini ifade etti. Ayrıca her türlü spekülasyona gerek olmadığını ve her şeyin kendi isteğiyle gerçekleştiğini belirtti.

Salih Uçan ve Gedson Fernandes’in sakatlıklarıyla ilgili konuşan Yılmaz, sağlık ekibinin her şeyi yapmaya çalıştığını ve umutlu olduğunu söyledi. Ancak, yetişmezlerse de Beşiktaş’ın başka oyuncularıyla sahaya çıkacaklarını belirtti. Derbiye her şeyden dolayı umutlu ve mutlu olduğunu dile getirdi.

Beşiktaş, teknik sorumlu Burak Yılmaz önderliğinde Galatasaray derbisine hazırlıklarını sürdürdü. Basına açık gerçekleştirilen idman, ısınma hareketleri ve kondisyon çalışmalarıyla başladı. Taktik çalışmalar ise kapalı bölümde gerçekleştirildi. Sakatlıkları devam eden oyuncuların yanı sıra Tayyip Talha Sanuç da fizyoterapist eşliğinde çalışmalarına devam etti. Siyah-beyazlılar yarın yapacakları idmanla Galatasaray maçı hazırlıklarına devam edecek.