Çağdaş Atan İstifa Etti, Kayserispor Yeni Teknik Direktörünü Belirledi

Kayserispor'dan ayrılan Çağdaş Atan, Rams Başakşehir ile anlaştı

Başkanlığı altında 1 galibiyet ve 3 beraberlikle sezona başlayan sarı kırmızılı takımın teknik direktörü, yıprandığını ve yorulduğunu belirterek istifa etti. Çağdaş Atan’ın istifasının ardından Başakşehir ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. Kayserispor ise Atan’ın yerine Recep Uçar ile anlaşmaya vardı.

43 yaşındaki teknik adam, “Sonuçtan dolayı üzgün değilim, yaşandığı için mutluyum. Kayseri bana ilk günden itibaren sıcak bir karşılama sundu, hayatımda hiç bu kadar sevildiğimi hissettim. Birlikte hayaller kurduk, başarılı olduk, birlikte güldük ve ağladık… Zorlukları birlikte atlattık, unutulmaz anılar biriktirdik. Sahada ve dışında birlikte çok çalıştık, geliştik ve büyüdük. Bu süre boyunca çok yıprandık, yorulduk. Şimdi veda zamanı. Ayrılırken en gurur duyduğum şey, bu oyuncu grubuyla birlikte yapabileceğimizi kanıtlamaktır. İnşallah transfer döneminde Kayserispor, takviyelerle bu oyuncu grubunu da başarıya taşıyacak adımlar atarak hak ettiği yere gelecektir. Geçirdiğim süre boyunca Kayseri’den özel bir destek gördüm. Kayseri için çalışan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’nin himayesinde, Milletvekillerimiz Sayın Hulusi Akar ve Sayın Mustafa Baki Ersoy, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Memduh Büyükkılıç ve Sayın Valimiz Gökmen Çiçek zor zamanlarımızda bize destek oldular. Kalpten teşekkür ederim. Başkanımız Sayın Ali Maçlı ile özel bir ilişkim oldu. Kendisi kulüp için büyük bir şanstır. Sportif Direktörümüz Murat Duman da benim sıkıntılarımı paylaşan ve destek olan kişidir. Kulüp çalışanlarından, yönetim kurulumuza kadar herkese içten teşekkür ederim. Büyük Kayserispor taraftarı, sizlerden rica ediyorum, bu harika desteğinizi eksik etmeyin. Bu kulübün gerçek gücü sizsiniz. Oyuncularım, benimle kader birliği yapan evlatlarım. Sizlerle ayrı ayrı vedalaşacağım. Namağlup bir takım bırakmanın mutluluğuyla şehirden ayrılıyorum. İçim buruk olsa da, değerli Kayseri halkını çok seviyorum. Her zaman sofranızda bir tabağım olduğunu bilerek bu şehirden ayrılıyorum. Hakkınızı helal edin” ifadelerini kullandı.

Çağdaş Atan, Kayserispor’un teknik direktörü olarak 2022 yılında göreve başladı ve 43 maça çıktı. Atan, bu süre zarfında 18 galibiyet, 8 beraberlik ve 17 mağlubiyet yaşadı.