“Çağdaş Bodrumspor ile Bahçeşehir Koleji Arasındaki Mücadelede Bahçeşehir Koleji Galip Geldi”

Bahçeşehir Koleji, Çağdaş Bodrumspor deplasmanında kazandı

İstanbul Basketbol Ligi’nde oynanan mücadelede Çağdaş Bodrumspor ile Bahçeşehir Koleji karşı karşıya geldi. Fatih Arslanoğlu, Musa Kazım Çetin ve Burak Yılmaz hakem üçlüsünün yönettiği maçta, her iki takım da galibiyet için mücadele etti.

Çağdaş Bodrumspor’un Ahmet Duverioğlu liderliğinde sahaya çıktığı müsabakada, ilk periyodu 19-16 Bahçeşehir Koleji önde tamamladı. Ancak devre arasına 36-34 Çağdaş Bodrumspor’un lehine gelen skora sahne olan mücadelede, her iki takım da farkı açmaya çalıştı.

İkinci yarıda da çekişmeli anlar yaşandı ve üçüncü periyodun sonunda skor 52-53 Çağdaş Bodrumspor lehine oldu. Son çeyrekte ise Bahçeşehir Koleji, mücadeleyi domine etti ve galibiyete ulaşmayı başardı.

Karşılaşmanın sonucunda Bahçeşehir Koleji, Çağdaş Bodrumspor’u 69-63 mağlup etti. Bu önemli galibiyetle Bahçeşehir Koleji, İstanbul Basketbol Ligi’nde bir üst tura yükselme umutlarını sürdürdü. Oyuncularından Axel Bouteılle 18 sayı, Tony Christopher Taylor 11 sayıyla ön plana çıktı.

Çekişmeli ve heyecanlı geçen maçta her iki takım da mücadele ruhunu sahaya yansıttı. İlerleyen dönemde her iki takımın da başarılarına odaklanması bekleniyor.