“Cristiano Ronaldo’nun Muhteşem Performansıyla El-Nassr, El-Hazem’i 5-1 Yendi”

Cristiano Ronaldo tarih yazmaya devam ediyor

Suudi Arabistan Pro Lig’de 5. hafta maçında El-Hazem ile deplasmanda karşılaşan El-Nassr, transferleriyle dikkat çeken Cristiano Ronaldo’nun performansıyla 5-1’lik galibiyet elde etti. Portekizli yıldızın 1 gol ve 2 asistle oynadığı mücadelede kariyerindeki 850. golüne ulaşması dikkatleri çekti. Ronaldo, bu başarısıyla profesyonel futbolculuk kariyerinde 850 gole ulaşan ilk isim oldu.

El-Nassr’ın teknik direktörü Luis Castro yönetimindeki takıma galibiyeti getiren golleri, Abdulrahman Ghareeb (33. dakika), Abdullah Alkhaibari (35. dakika), Otavio (57. dakika), Cristiano Ronaldo (68. dakika) ve Sadio Mane (78. dakika) attı. Ev sahibi El-Hazem’in tek golü ise Muhammed Badamosi’den (47. dakika) geldi.

Suudi Arabistan Pro Lig’in 5 haftasında Cristiano Ronaldo, 6 gol ve 4 asistle hem gol hem de asist krallığında zirvede yer alıyor. Gol krallığı sıralamasında Ronaldo’yu Abderrazak Hamdallah (El-İttihad) 5 golle takip ederken, Saido Mane (El-Nassr), Malcom (El-Hilal), Firas El Buraikan (El-Fateh), Aleksandar Mitrovic (El-Hilal) ve Salem El Davsari (El-Hilal) 4 golle yer alıyor.