Edin Dzeko, Milli Maç Arasından Güçlü Dönüş Yapıyor

Fenerbahçe'de Edin Dzeko, milli arada yeniden doğdu! Özel program...

Fenerbahçe’nin sezonuna muhteşem bir başlangıç yapan ve attığı gollerle takımı destekleyen Edin Dzeko, yoğun maç trafiğinin etkisiyle son iki lig maçında yorgun ve formsuz bir performans sergilemişti. Trabzonspor ve Adana Demirspor maçlarında gol atamayan Bosnalı futbolcu, milli maç arasını verimli bir çalışma programı ile değerlendirdi ve Pazar günü oynanacak Fatih Karagümrük maçında gol atarak geri dönüş yapacağının sinyallerini verdi.

Dzeko, ligin öncesindeki hazırlık kamplarında ağır antrenmanlara katıldı, hem Fenerbahçe’de Trendyol Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi maçlarında forma giydi hem de Bosna Hersek Milli Takımı ile milli maçlara çıktı. 37 yaşındaki yıldız futbolcu, 26 Temmuz’da başlayan ve 12 Kasım’da sona eren 109 günlük süre içinde toplamda 20 maça çıktı ve 1578 dakika sahada kaldı.

Fenerbahçe’ye daha fazla katkıda bulunmak için Bosna Milli Takımı’ndan affını isteyen ve ardından özel bir performans arttırma programı uygulayarak enerji toplayan Boşnak yıldız, formunu yeniden yükseltti. Dzeko, antrenmanlardaki etkileyici performansıyla göz kamaştırdı ve attığı harika gollerle teknik ekibi mutlu etti. Şu an 10 golle Icardi ile birlikte gol kralı yarışında zirveyi paylaşan sarı lacivertli futbolcu, Karagümrük maçında atacağı gollerle yarışta öne geçmeye çalışacak.