Eyüpspor Muhteşem Başlangıçla Zirvede! Caner Erkin’in Performansı Milli Takımı Heyecanlandırıyor

Eyüpspor'da Caner Erkin fırtınası! Küllerinden doğdu... Milli takım kapısı yeniden açılır mı?

Eyüpspor, Trendyol 1. Lig’in 6. haftasında Ümraniyespor’u 2-0 yenerek sezona muhteşem bir başlangıç yaptı. Arda Turan’ın önderliğindeki takım, Caner Erkin ve Ahmed Kutucu’nun attığı gollerle galip ayrıldı.

Eyüpspor, geçtiğimiz sezon Süper Lig’e çıkamayan bir ekip olarak başladığı 2023-2024 sezonunda büyük bir çıkış gösteriyor. Trendyol 1. Lig’de oynadığı ilk 6 maçını kazanan takım, 16 gol atarken kalesinde sadece 2 gol gördü. Bu muhteşem performansla ligde liderlik koltuğuna oturdu.

Eyüpspor’un 6 maçlık performansı şu şekildedir:

– Ankara Keçiörengücü 0-1 Eyüpspor
– Eyüpspor 2-0 Kocaelispor
– Tuzlaspor 0-5 Eyüpspor
– Eyüpspor 3-1 Giresunspor
– Gençlerbirliği 1-3 Eyüpspor
– Eyüpspor 2-0 Ümraniyespor

Günün maçında ise 60. dakikada Caner Erkin’den harika bir gol geldi. Caner, korneri arkadaşı Fredy’den aldıktan sonra ceza sahasının sağ köşesine çekilerek sol ayağıyla uzak direğe sert bir plase gönderdi. Bu gol, izleyenlerin gözlerini kamaştırdı.

Caner Erkin, bu sezon Eyüpspor formasıyla çıktığı 6 maçta 4 gol ve 3 asistle takımına büyük katkı sağladı. Performansıyla dikkatleri üzerine çeken Caner Erkin’in Milli Takım’a dönüp dönmeyeceği ise tartışma konusu oldu.

Bazı taraftarlar, Caner Erkin’in yaşının ilerlemesi nedeniyle Milli Takım için bir handikap olabileceğini düşünürken, diğer bir kesim ise deneyimli futbolcunun rotasyon açısından teknik heyete büyük bir güç katacağını savundu.

Caner Erkin, Milli Takım formasıyla 63 resmi maçta görev alırken 2 gol ve 11 asist üretti. Son olarak 2021’de oynanan Karadağ maçında forma giyen Caner Erkin’in Milli Takım’a dönüşü merakla bekleniyor.