Fatih Karagümrük Başkanı ve Teknik Sorumlu, Hakem Kararlarını Eleştirdi

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma: Galatasaray bizim üzerimizden prim yapmaya çalışıyor

Fatih Karagümrük Kulübü Başkanı Süleyman Hurma, Fenerbahçe ile oynadıkları maçta hakem kararları hakkında açıklamada bulundu. Kulübün resmi hesabından yayımlanan açıklamada Hurma, “Benim sesim ulaşsaydı, 35 senedir bir şeyler düzelirdi. Açıklama bu hakemi oraya çıkaranlar tarafından yapılmalıdır.” şeklinde konuştu.

Aynı maçın ardından Beyaz TV’nin sorusu üzerine Süleyman Hurma, Galatasaray’ın VAR kayıtlarının açıklanmasını istemesine sert bir yanıt verdi. Hurma, “Galatasaray, bizi hedef alarak prim yapmaya çalışıyor. Eğer yayına bağlanırsam, 1 milyon TL ceza alırım. Sakinleşmek istiyorum, iyi değilim. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin benimle ve kulübümüzle problemi var. Konya maçını hatırlayın, o hakem penaltımızı vermedi. Ancak sonrasında Gaziantep maçını yönetti. Kadın takımımıza, Gaziantep ALG maçında bile skandal kararlar verdiler, bizi ezdirdiler.” şeklinde konuştu.

Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel ise maç sonrası basın toplantısında konuştu ve emeklerinin heba olduğunu ifade etti. Canel, “Bugün takımımızın ne kadar güçlü olduğunu gösterdik. Adaleti kendi arzularına dayandıranlara ve ahlaksızlıkla hizmet etmeyi görev bilenlere Allah’tan başka kimse engel olamaz. Maç güzel geçti. Herkes mutlu olsun diyoruz. Ancak net bir penaltımız VAR’daki arkadaş tarafından verilmedi. Sahada mücadele eden 11 oyuncumuzun, yedek kulübesinde bekleyen oyuncularımızın, sağlık ekibimizin ve idari kadromuzun emeğinin ziyan olduğunu düşünüyorum.” şeklinde konuştu.