“Fenerbahçe, 2024 Paris Olimpiyatları İçin Sporcularına Başarılar Diliyor”

Fenerbahçe 2024 Paris Olimpiyatları'nın ateşini yaktı!

Fenerbahçe, 2024 Paris Olimpiyatları İçin Sporcularına Başarılar Diliyor

Fenerbahçe Spor Kulübü, kota mücadelesi veren sporcularının uluslararası arenada başarılarını desteklediğini açıkladı. Kulübün yaptığı açıklamada, 2024 Paris Olimpiyatları’nda Türk bayrağını en üst seviyede dalgalandırma hedeflerini belirtti.

Fenerbahçe, 1907’den bu yana spor kulübü kimliğini gururla taşımaktadır. “Beden ve fikir eğitimini yaygınlaştırmak, vatan gençlerini hayat mücadelesine, sıkıntılara ve askeri seferlere alıştırmak” misyonuyla kurulan kulüp, her zaman “Ülkesinin emrinde, Atatürk’ün izinde, zeki, çevik ve ahlaklı sporcular yetiştirmek” anlayışını benimsemiştir. Fenerbahçe, yelken, kürek, boks, voleybol, atletizm, masa tenisi, yüzme, basketbol gibi farklı spor branşlarında Türk gençlerinin yeteneklerini keşfettiği ve geleceğin başarılı sporcularını yetiştirdiği bir ev olmuştur.

2020 Tokyo Olimpiyatları’nda Fenerbahçe, temsilci olarak gönderdiği 5 sporcudan biriydi. Bu sporcuların başarıları, biz Fenerbahçe camiasını büyük bir heyecan ve gururla doldurdu. Şimdiyse gözlerimizi 2024 Paris Olimpiyatları’na dikmiş durumdayız. Ay yıldızlı bayrağımızı Tokyo’daki gibi Paris’te de en iyi şekilde temsil edecek olmanın sorumluluğunu hissediyoruz. Fenerbahçe çatısı altında kota mücadelesi veren tüm sporcularımıza olimpiyat yolunda sonsuz başarılar diliyoruz. Sporcularımızın kota süreci ve Paris Olimpiyatları’na dair tüm açıklamalarımızı “Olimpiyat Yolunda Fenerbahçe” mesajıyla paylaşacağız.

Dünyanın En Büyük Spor Kulübü Fenerbahçe’nin çatısı altında olimpiyat yolculuğunu sürdürecek olan tüm sporcularımızın ve ailelerinin yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Bu yolda onlarla birlikte yürümekten büyük mutluluk duyuyoruz ve başarılarla dolu bir yolculuk geçirmelerini temenni ediyoruz. Fenerbahçe’nin gurur dolu bayrağı ve ay yıldızımız, sporcularımızın ellerinde yükseleceğine inanıyoruz!