Fenerbahçe, Antalyaspor Maçına İddialı Hazırlanıyor

Fenerbahçe'nin ilk 11'indeki Türk tercihleri kimler olacak? Antalyaspor'da eksik var mı? Süper Lig iddaa oranları...

Fenerbahçe, bu sezon oynadığı dokuz resmi maçın tamamını kazanarak büyük bir başarı elde etti. Milli araya da Ankaragücü’nü 1-0 yenerek giren takımda İsmail Yüksek cezalı, Bartuğ Elmaz ise sakat. Transfer döneminde “6 numara” pozisyonuyla ilgili sürekli gündemde olan Miha Zajc’ın forma giymesini bekleyebiliriz. Ayrıca Dominik Livakovic’in ilk kez sahaya çıkması bekleniyor. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın ise ilk 11 tercihlerinde muhtemelen Serdar Aziz, Ferdi Kadıoğlu ve Cengiz Ünder’e yer vereceği tahmin ediliyor. Sol kanatta Dusan Tadic, hücum merkezinde Edin Dzeko ve orta alanda Fred ve Sebastian Szymanski’nin performansını izleyeceğiz.

Antalyaspor ise sezonu Trabzonspor yenilgisiyle açtı ve milli ara öncesinde oynadığı üç maçta da sadece bir puan elde edebildi. Geçen sezon ilk 11’de düzenli olarak forma giyen Haji Wright, Fernando ve Fredy gibi oyuncular satıldı. Ayrıca, Naldo’nun ailesinin kaza geçirmesi ve Gerrit Holtmann, Jakup Kaluzinski ve Zymer Bytyqi’nin sakatlıkları nedeniyle deplasman kafilesinde yer almadığı biliniyor. Antalyaspor ise hücuma Britt Assombalonga, orta sahaya Dario Saric ve sağ kanada Erdoğan Yeşilyurt takviyeleri yaparak kadrosunu güçlendirdi. Kalede Helton Leite, stoperde Veysel Sarı, sol bekte Güray Vural ve sol kanatta Sam Larsson görev alacak.

İki takım arasındaki istatistiklere baktığımızda, Fenerbahçe’nin bu sezon Kadıköy’de oynadığı dört maçın tamamının hem “MS1” olduğunu hem de “2.5 ÜST” olduğunu görüyoruz. Antalyaspor ise bu sezon ligde oynadığı dört maçın tamamının “2.5 ALT” şeklinde sonuçlandığını belirtmeliyiz.

Misli üyeleri, bu karşılaşmayı kuponlarına eklerken en çok “Fenerbahçe kazanır” seçeneğini tercih etti. %59’luk kesim, bu sezon resmi maçlarda hiç puan kaybetmeyen sarı-lacivertli ekibin Antalyaspor karşısında da galip gelmesini bekliyor. %10’luk kesim ise maçta en az 3 gol olacağını düşünerek “2.5 ÜST” tercihini kuponlarına ekledi.

Son olarak, Fenerbahçe’nin yeni transferi Alexander Djiku’nun 2021-22 sezonundaki performansına ilişkin bir arşiv haberine de yer verelim. Djiku’nun Strasbourg günlerini anlattığımız bu makaleye göz atabilirsiniz.