Fenerbahçe Beko, Kızılyıldız Karşısında Farklı Bir Yenilgi Aldı

Fenerbahçe Beko, Kızılyıldız’a farklı yenildi

Fenerbahçe Beko, THY EuroLeague’in 8. haftasında deplasmanda Kızılyıldız’a farklı bir yenilgi yaşayarak çift maç haftasına kötü bir başlangıç yaptı. Sarı lacivertliler, 87-56’lık skorla üst üste ikinci yenilgisini aldı ve 5 galibiyette kaldı.

Kızılyıldız karşısında en skorer isim 18 sayıyla Milos Teodosic oldu. Bu sonuçla Fenerbahçe, zorlu mücadeleden mağlubiyetle ayrıldı. İki takım arasındaki mücadele Stark Arena’da gerçekleşti ve maçı Mehdi Difallah, Milan Nedovic ve Guido Giovanetti üçlüsü yönetti.

Kızılyıldız’da Lazarevic 11, Davidovac 3, Mitrovic 8, Tobey 3, Bolomboy 14, Nedovic 12, Giedraitis 7 ve Dos Santos 11 sayıyla takımlarına katkı sağladı. Fenerbahçe’de ise Motley 8, Şehmus Hazer 2, Wilbekin 6, Papagiannis 6, Melih Mahmutoğlu 3, Hayes-Davis 12, Tarık Biberovic 7, Dorsey 3, Madar 3 ve Sestina 6 sayı kaydettiler.

Maçın ilk periyodu 25-16, devre ise 45-26’lık skorla Kızılyıldız’ın üstünlüğüyle tamamlandı. Üçüncü periyotta Kızılyıldız’ın üstünlüğü sürdü ve periyot sonunda skor 60-40 oldu. Fenerbahçe, bu sonuçla çift maç haftasına yenilgiyle başlarken, Kızılyıldız ise galibiyet serisini sürdürdü.