Fenerbahçe Defansında Sarsıcı Sakatlık: Luan Peres’ten Haber Var

Fenerbahçeli Luan Peres'in büyük talihsizliği! Lisansı dondurulacak

Fenerbahçe’de Luan Peres’in istenmeyen bir sakatlık yaşaması takımı derinden sarsıyor. Geçtiğimiz eylül ayında Rennes ile oynanan Avrupa Ligi maçında sakatlanan ve 27 maç kaçıran Brezilyalı futbolcu, şimdi ise arka çapraz bağlarından sakatlandı. İlk başta cerrahi müdahale denemeden tedavi edilmeye çalışılan Peres’in durumu beklenen sonuçları vermedi ve ameliyat olması önerildi. Eğer bıçak altına yatarsa, yaklaşık 2-3 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. Bu durumda, Peres’in lisansı ligin ilk yarısında dondurulacak.

29 yaşındaki defans oyuncusu Peres, geçtiğimiz sezon 20 maçta forma giyerek 1 gol atmıştı. Fenerbahçe’ye geçen yıl 5.2 milyon Euro’ya transfer olan Peres, Marsilya’da bir sezonda sadece 1 maçta sakatlık nedeniyle oynayamamıştı. Bu sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerinde 3 maç oynayan Peres, iyi bir başlangıç yapmıştı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi kadrosu açıklandığında, Luan Peres sakatlığından dolayı listede yer alamadı. Ayrıca yeni transferlerden Mert Müldür, Bartuğ Elmaz ve Omar Fayed de kadroya alınmadı. Emre Mor, Samet Akaydın, Nazım Sangare, Burak Kapacak ve Emre Demir ise UEFA’ya bildirilen listede yer almadılar.