Fenerbahçe, Sakatlıklarla Mücadelesini Sürdürüyor: Milli Arada İyileşmeler Başlıyor

Fenerbahçe'ye Fred ve Djiku'dan iyi haber

Fenerbahçe, Süper Lig ve Avrupa’da oynadığı 19 maçı da kazanarak harika bir başlangıç yaptı. Ancak, şanssız bir şekilde sakatlanan ilk 11 oyuncuları takımı derinden etkiledi. İsmail Kartal’ın ekibi, Becao, Djiku ve Fred’in yokluğunda Trabzonspor ve Ludogorets maçlarını kaybetti ve Adana Demir deplasmanında sadece 1 puan alabildi. Böylece 19 maçlık galibiyet serisi, 3 maçlık bir yenilmezlik serisine dönüştü. Neyse ki milli ara bu durumda yetişti.

Fred, kasığından yaşadığı sakatlık nedeniyle Adana Demir maçında forma giyemedi. Djiku ise tedavi sürecini tamamladı ve milli aradan sonra takımla birlikte antrenmanlara başlayacak. Eğer antrenmanda bir talihsizlik yaşanmazsa, Fred ve Djiku’nun Karagümrük maçında tekrar forma giymesi bekleniyor. Ayrıca Mert Hakan Yandaş ve Joshua King’in de takıma dönmesi planlanıyor. Serdar Aziz’in ise yaklaşık 1 ay daha iyileşme süresine ihtiyacı olduğu bildirildi.

Becao’nun dönüşü ise sezonun ikinci yarısında gerçekleşecek gibi görünüyor. Fenerbahçe, bu önemli oyuncuların geri dönüşleriyle gücünü yeniden kazanmayı umuyor.