“Fenerbahçe, Süper Lig’in İlk Haftasında Gaziantep FK’yı Yenerek Galibiyetle Başladı”

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan kaleci transferi yanıtı

Fenerbahçe, Süper Lig’in ilk haftasında Gaziantep FK’yı 2-1 mağlup ederek galibiyetle başladı. Teknik direktör İsmail Kartal, maç sonrası yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Takımımız iyi bir şekilde maça hazırlanmıştı. Taraftarlarımızın desteğiyle erken gelen gollerle güzel bir başlangıç yaptık. Ancak kırmızı karttan sonra ‘rakibimiz 10 kişi, kolay geçeriz’ düşüncesiyle konsantrasyonumuzu kaybettik. Bu futbolda en korktuğum şeydir. Ardından bir de gol yedik. Oyunumuzu istediğimiz gibi ortaya koyamadık ve panikle hareket ettik. 10 kişiye karşı oynamak hiç kolay değildir. Penaltı kaçırdık, birkaç pozisyonumuz oldu. Eğer o pozisyonlardan gol olsa, şu an bunları konuşmuyor olacaktık. Ancak 3 puan aldığımız için mutluyuz. En azından bu galibiyetle ayrılıyoruz. Bu maç bize çok önemli bir ders oldu. Ben ve oyuncularım, ligimizin ne kadar zorlu olduğunu bir kez daha gördük.”

“Artık bu maç geride kaldı. Yarından itibaren Maribor maçına odaklanacağız. Turu geçmek için oraya gideceğiz. Ardından Samsun deplasmanı bizi bekliyor. Yoğun bir maç trafiği içerisindeyiz ve futbolcuları hazır tutmaya çalışıyoruz. Geç katılan futbolcularımızı da takım seviyesine getirmek için gayret gösteriyoruz.”

“Kaleci transferi ve diğer konularla ilgili durumları başkanımız ve yöneticilerimiz takip ediyor. Benim bu konuda herhangi bir açıklama yapmam doğru olmaz.”