“Fenerbahçe ve Galatasaray, Süper Lig Şampiyonluk Yarışında Transfer Çalışmalarını Sürdürüyor”

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gözdesinde dünya devi talip oldu

Fenerbahçe ve Galatasaray, Süper Lig’deki şampiyonluk yarışında takviyelerini sürdürüyor. Fenerbahçe, defans hattına Alexander Djiku ve Rodrigo Becão gibi önemli isimleri eklerken, hücum hattını da Edin Dzeko, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski ve Fred gibi oyuncularla güçlendirdi. Galatasaray ise Mauro Icardi’yi transfer ederken, Wilfried Zaha, Hakim Ziyech, Tete ve Davinson Sánchez gibi yıldızlarla takımını güçlendirdi. Her iki takım da 12 haftada 31 puan toplarken, devre arasında takıma katılacak oyuncular üzerinde çalışmalara başladı.

Geçmiş yaz transfer döneminde Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ilgilendiği Wilfred Ndidi, şimdi ise İspanyol devi Barcelona’nın radarına girdi. İddialara göre, Barcelona Leicester City forması giyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Wilfried Ndidi’yi transfer etmek istiyor. Ancak Barcelona’nın mali sıkıntılar yaşadığı ve Ndidi’yi sezon sonunda bedelsiz olarak kadrosuna katmak istediği belirtiliyor. Haberde, Nijeryalı futbolcunun üst düzey bir takımda oynamaya sıcak baktığı ve Barcelona’ya imza atma olasılığının yüksek olduğu aktarılıyor.

Bu sezon Leicester City formasıyla EFL Championship’te 15 maça çıkan 26 yaşındaki Ndidi, 3 gol atıp 4 asist yaparak iyi bir performans sergiledi.