“Fenerbahçe’nin Kritik İsmi Fred Sahalara Geri Dönüyor”

Fenerbahçe'de Fred dönüyor, dertler bitiyor

Fenerbahçe’de Fred’in Dönüşü

Fenerbahçe’nin başarılı orta saha oyuncusu Fred, Pendikspor ile oynanan maçın 10. dakikasındaki sakatlık sonrası yaşadığı kasık yırtılması nedeniyle 35 gündür sahalardan uzak durdu. Ancak Brezilya asıllı futbolcunun sakatlığını atlatıp Sivas deplasmanında tekrar sahalara döneceği açıklandı.

Fred’in sakatlığı boyunca Fenerbahçe, oynadığı 5 maçın sadece birini kazanabildi. Söz konusu maçlarda, sarı-lacivertli ekip; Karagümrük’e 2-1 üstünlük sağlarken, Adana Demirspor’la 1-1 berabere kaldı, üst üste Trabzonspor’a 3-2, Ludogorets’e 2-0 ve Nordsjaelland’a tarihi bir skorla 6-1 mağlup oldu.

Fred’in ne kadar önemli bir oyuncu olduğu bu sonuçlarla bir kez daha anlaşıldı. Oyuncunun sahalara dönüşü Fenerbahçe’yi tekrar çıkışa geçireceği düşünülmektedir.

Fenerbahçe’den Diğer Sakatlık Haberleri

Sarı-lacivertli takımda başka bir sakat oyuncu olan Djiku’nun da durumu merak konusu. Futbolcunun sakatlığının büyük ölçüde geçtiği ve bireysel antrenmanlara başladığı belirtildi. Ancak Sivasspor maçında Djiku’nun oynatılması planlanmıyor.

Öte yandan, saha antrenmanlarına yeni başlayan Serdar Aziz’in yaklaşık 10 gün sonra tekrar takıma dahil olacağı ifade edildi. Aynı zamanda, Nordsjaelland maçında riske edilmeyen Ferdi’nin de Sivas deplasmanında forma giymesinin muhtemel olduğu söylendi.

Sivas ile oynanacak maçta oynayıp oynamayacağına henüz karar verilmeyen bir diğer oyuncu olan Osayi-Samuel’in de sahada olması bekleniyor.