Fenerbahçe’nin Yıldızı İrfan Can Kahveci’den Zafer Bayramı Coşkusu ve Perform

Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci hedeflerini açıkladı: Hem Konferans Ligi'nde hem Süper Lig'de şampiyonluk istiyoruz | Islıklar olumsuz etkiliyor...

Fenerbahçe’nin başarılı futbolcusu İrfan Can Kahveci’nin, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu ve takımdaki performansını anlattığı bir röportaj gerçekleştirdik. İrfan Can Kahveci, Türk futbolcuların Atatürk sevgisiyle dolu olduğunu ve kendisinin de tam bir Atatürk hayranı olduğunu belirtti. Fenerbahçe’nin bu sezonki çıkışını ve takımın başarılı performansını değerlendiren Kahveci, teknik direktör İsmail Kartal’ın oyuncularla ilgilendiğini ve bir baba gibi, ağabey gibi, hatta arkadaş gibi yaklaştığını vurguladı. Antrenmanların eğlenceli geçtiğini ve bu sayede oyuncuların özgüven kazandığını belirtti.

Şampiyonluk hasreti olan Fenerbahçe’nin bu hasretin baskı değil, itici güç olmasını istediklerini söyleyen İrfan Can Kahveci, takımın hedefinin şampiyonluk olduğunu dile getirdi. Ayrıca, bu sezon Fenerbahçe’nin hem yerel ligde hem de Konferans Ligi’nde Avrupa kupasını getirmek istediklerini sözlerine ekledi.

Kahveci, hem orta sahada hem de forvette görev yapabilmesine rağmen en verimli olduğu mevkinin 8 numara olduğunu belirtti. Fakat takımın ihtiyaçları doğrultusunda kanatta da oynayabileceğini söyledi. Fenerbahçe forması için her mevkide mücadele edebileceğini ifade eden Kahveci, ancak 8 numarada oynadığında performansının daha da arttığını belirtti.

Geçen sezon gol rekorunu kıran Kahveci, gol atmaktan aldığı keyfi tarif etmenin zor olduğunu söyledi. Bu sezon ise gol atmaya devam etmek ve daha da gelişmek istediğini dile getirdi. Kendisini yetenekli ve lider bir oyuncu olarak tanımlayan Kahveci, geçen sezon aldığı kartlar için artık daha olgun olduğunu ve kazanma hırsını daha kontrollü bir şekilde sahaya yansıtacağını belirtti.

Taraftarların desteğinin kendisini motive ettiğini söyleyen Kahveci, ıslıkların ve eleştirilerin oyuncuları olumsuz etkilediğini ifade etti. Destek olduğunda ise sahada daha iyi performans sergileyeceklerini belirtti. Kendisi gibi başarılı futbolcular Arda Güler ve Cengiz Ünder hakkında olumlu sözler sarf eden Kahveci, Cengiz Ünder’in takıma seviye atlattığını ve gelecekte daha büyük başarılara imza atacağını vurguladı.

Fenerbahçe’yi seven bir ailede büyüdüğünü ve oğlunun da ileride futbolcu olmasını ve Fenerbahçe formasını giymesini istediğini belirten Kahveci, şu an için henüz erken olduğunu ve oğlunun kendi kararını vermesini istediğini söyledi.

İrfan Can Kahveci, futbol hayatında kendisini etkileyen oyuncular olarak Alex de Souza ve Ronaldinho’yu gösterdi. Türk halkının 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yürekten kutlayan Kahveci, Mustafa Kemal Atatürk ve Türk ordusunu minnetle anarak, onların izinden gitmeye devam ettiklerini ifade etti.