FIFA Kokartlı Hakemler UEFA U-21 Avrupa Şampiyonası Elemelerinde Görev Alacak

UEFA Türk hakemlere görev verdi

Futbol hakemi Atilla Karaoğlan, UEFA 2025 U-21 Avrupa Şampiyonası elemeleri E grubunda Finlandiya ile İsviçre’nin U-21 Milli Takımları arasında oynanacak müsabakayı yönetecek. Hakemliğiyle adından söz ettiren Karaoğlan, Turku şehrindeki Veritas Stadyumu’nda saat 18:00’de başlayacak olan maçta görev alacak. Yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Mehmet Emin Tuğral yapacakken, maçın dördüncü hakemi olarak ise Çağdaş Altay görev yapacak.

Söz konusu turnuvada görev yapacak bir diğer FIFA kokartlı hakem ise Erkan Özdamar olacak. Sırbistan ile Azerbaycan U21 Milli Takımları arasında oynanacak olan UEFA 2025 U-21 Avrupa Şampiyonası elemeleri F grubu müsabakasında düdük çalacak olan Özdamar, Sırbistan’ın Stara Pazova şehrindeki Sırbistan Futbol Federasyonu Spor Kompleksi’nde saat 20:00’de başlayacak maçta görev alacak. Hakemliğine Serkan Olguncan ve Murat Tuğberk Curbay eşlik ederken, maçın dördüncü hakemi ise Zorbay Küçük olacak.

Öte yandan, İsviçre ile Andora A Milli Takımları arasında 12 Eylül Salı günü oynanacak olan 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri I grubu müsabakasında ise hakem Mete Kalkavan VAR, Alper Ulusoy ise AVAR olarak görev alacak. Sion şehrindeki Tourbillon Stadyumu’nda saat 20:45’te başlayacak karşılaşmayı Azerbaycan Futbol Federasyonu’ndan Elchin Masiyev yönetecek. Yardımcılıklarını Elshad Abdullayev ve Parvin Talibov yapacakken, mücadelenin dördüncü hakemi ise Kamal Umudlu olacak.