Galatasaray – Alanyaspor Maçı Öncesi Sakatlık Durumu ve İstatistikler

Galatasaray'da Mauro Icardi oynayacak mı? Alanyaspor'da eksik var mı? Muhtemel 11'ler, Süper Lig iddaa oranları...

Galatasaray, milli ara öncesinde Hatayspor’a yenilerek liderlik koltuğunu Fenerbahçe’ye kaptırmıştı. Takımda sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. İçeriden gelen bilgilere göre Mauro Icardi’nin yine hafif sakatlığına rağmen sahada olması bekleniyor. Savunma hattında Sacha Boey ve Angelino görev yapacak. Kanatlarda Hakim Ziyech ve Wilfried Zaha ise izleyeceğimiz isimler olacak. Kerem Aktürkoğlu ise Icardi’nin arkasında “10 numara” pozisyonunda görev yapacak. Stoperde Davinson Sanchez ve Abdülkerim Bardakcı, önlerinde ise Kaan Ayhan ve Lucas Torreira forma giyecek.

Alanyaspor ise Ömer Erdoğan’ın ayrılmasının ardından Fatih Tekke ile yola devam ediyor. Ancak 46 yaşındaki teknik adamla çıktığı 2 maçı da kaybetmişti. Takımda herhangi bir eksik bulunmuyor. Kalede büyük olasılıkla Ertuğrul Taşkıran görev yapacak. Savunmanın ortasında Furkan Bayır, sol bekte ise Yusuf Özdemir görev alacak. Orta sahada Joao Novais ve Nicolas Janvier, kanatta ise Efecan Karaca forma şansı yakalayacak. Carlos Eduardo ise Efecan’ın tersinde veya hücum merkezinde görev yapabilir. Eduardo kanatta tercih edilirse merkezde Sergio Cordova izleyeceğiz, aksi takdirde kanatta Oğuz Aydın formada olacak.

İstatistiklere göre Galatasaray’ın iç sahada oynadığı son 4 lig maçı hem “KG VAR” hem de “2.5 ÜST” şeklinde sonuçlandı. Alanyaspor ise son 7 maçının 6’sını kaybetti. Maçın hakemi Ali Şansalan ise bu sezon Süper Lig’de yönettiği 6 maçın 3’ünde penaltı kararı verdi.

Misli üyeleri ise bu karşılaşmanın tek maç, süper oran ve canlı bahis seçeneklerinden en çok “Galatasaray kazanır” seçeneğine ilgi gösterdi. %50’lik bir kesim, sarı-kırmızılıların deplasmanda kazanarak liderliği geri alacaklarına inanıyor. %8’lik kesim ise kuponlarına “2.5 ÜST” tercihini ekleyerek en az 3 gol olmasını bekliyor.

Didier Drogba’nın efsanevi 2009-10 sezonuna ilişkin bir arşiv videosu da hatırlatırız.