Galatasaray Ekmasonsuz Skorerler, Aliağa Petkimspor’a Karşı Mağlup Oldu

Aliağa Petkimspor, Galatasaray'ı eli boş gönderdi

Galatasaray Ekmasonsuz Skorerler Tanıs’a Yenildi

Aliağa Belediyesi Enka Spor Salonu’ndaki mücadelede Aliağa Petkimspor, Galatasaray Ekmasonsuz Skorerler’i ağırladı. Maçta başlama düdüğü çalan hakemler, Yener Yılmaz, Can Mavisu ve Umut Özgün Ergün’dü.

Karşılaşmanın ilk periyodu 22-16, ilk yarı ise 46-36 şeklinde ev sahibi lehine sonuçlandı. Üçüncü periyotta da Aliağa Belediyesi Enka’nın üstünlüğü devam ederek 62-53 oldu. Galatasaray, bitime 11 saniye kala Walden’ın basketiyle skoru 75-74’e getirerek farkı 1’e indirdi. Ancak ev sahibi ekip, Efianayi’nin serbest atışıyla durumu 76-74’e getirdi. Son hücumda Galatasaray, Walden’ın üçlük denemesinden yararlanamayınca, Petkimspor maçtan galip ayrıldı.

Aliağa ekibinde Zoriks 15, Efianayi 14 ve Thomas 13 sayıyla etkili performans sergiledi. Bu sezon evinde oynadığı 2 maçı da kazanarak 2’de 2 yapan Aliağa Petkimspor, Galatasaray Ekmasonsuz Skorerler karşısında aldığı bu galibiyetle başarısını sürdürdü. Öte yandan, Galatasaray’a 25 sayıyla öne çıkan Martin’in performansı ise galibiyet için yeterli olmadı.

Bu önemli galibiyetle birlikte Aliağa Petkimspor, üst üste aldığı zaferlerle adından söz ettirmeye devam ederken, Galatasaray Ekmasonsuz Skorerler ise sezonun ikinci mağlubiyetini yaşadı.