Galatasaray, Kopenhag ve Manchester United Arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi Karşılaşmasında Heyecan Dolu Gol Düellosu

Kopenhag 4-3 Manchester United / Maçta 7 gol, 1 kırmızı kart

Galatasaray temsilcimizin UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda, Kopenhag ile Manchester United arasındaki mücadele sonucunda galip gelen taraf oldu. Karşılaşma oldukça heyecanlı geçti ve gol düellosuna döndü. Ev sahibi Kopenhag, iki kez geriye düşse de sonunda Manchester United’ı 4-3 mağlup etmeyi başardı.

Kopenhag’ın galibiyeti getiren golleri, Mohamed Elyounoussi’nin 45. dakikada attığı gol, Diogo Gonçalves’in 45+9. dakikada penaltıdan attığı gol, Lukas Lerager’in 83. dakikada attığı gol ve Roony Bardghji’nin 87. dakikada attığı gol oldu. Diğer taraftan Manchester United’ın gollerini ise Rasmus Hojlund, 3. ve 28. dakikalarda attı. Ayrıca Bruno Fernandes, 69. dakikada penaltıdan gol kaydetti.

Haberde ayrıca belirtiliyor ki, Manchester United’ın önemli golcülerinden Marcus Rashford, bu maçta forma giyemeyecek çünkü 42. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Sonuçlara bakıldığında, Bayern Münih grubun lideri olarak 12 puanla öne çıktı. Kopenhag ise 4 puanla ikinci sırada yer alırken, Galatasaray ve Manchester United ise aynı puanda olmalarına rağmen sırasıyla üçüncü ve sonuncu sırada yer aldılar.

Müsabakaların başlangıcında sahaya çıkan ilk 11’ler ise şöyleydi: Kopenhag takımı, Grabara, Ankersen, Vavro, Diks, Jelert, Lerager, Falk, Goncalves, Elyounoussi, Claesson ve Achouri’den oluşuyordu. Manchester United ise Onana, Wan-Bissaka, Maguire, Evans, Dalot, Eriksen, McTominay, Fernandes, Rashford, Garnacho ve Hojlund ile sahaya çıkmıştı.