Galatasaray, Manchester United deplasmanına hazır! Icardi liderliğinde galibiyet için sahada olacak

Galatasaray'da Okan Buruk'un sürpriz Manchester United planı! Zafer stratejisi şaşırtacak... Daha önce devirmişti...

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndaki ikinci maçına hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılılar, Old Trafford’da Manchester United’a karşı iyi bir sonuç elde etmek istiyor.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirilen son antrenmanın ardından Galatasaray ekibi İngiltere’ye geçerek Manchester’da kampa girdi.

Ancak Galatasaray’da hafif bir sakatlık yaşayan Hakim Ziyech, Manchester United deplasmanına dahil edilmedi.

Galatasaray’ın İngiltere’ye götürdüğü kadro şu şekilde oluştu: Muslera, Günay (kale); Boey, Sanchez, Abdülkerim, Angelino, Nelsson, Kaan (defans); Torreira, Oliveira, Ndombele, Kerem D., Barış, Kerem, Tete, Zaha (orta saha); Icardi, Bakambu, Mertens (forvet).

Fanatik’in haberine göre, Old Trafford’da Galatasaray’ın en büyük silahı Mauro Icardi olacak. Icardi, hem Sarı-Kırmızılı formadaki performansıyla hem de Avrupa kupalarındaki başarısıyla İngiliz devine karşı büyük bir tehdit oluşturuyor. İngiliz basınına göre Icardi ve Zaha, Manchester United’ı zorlayacak özelliklere sahip. Okan Buruk’un son antrenmanında da bu ikiliyi skora daha da yaklaştırmak adına çalışmalar yaptığı biliniyor.

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk’un zafer planı ise netleşti. Daha önce Başakşehir’in teknik direktörlüğünü yaparken Şampiyonlar Ligi grubunda Manchester United’a karşı 2-1’lik galibiyet elde eden başarılı çalıştırıcı, bu kez Galatasaray’ın başında tarih yazmayı hedefliyor.

Buruk, ileri uçta Icardi, Zaha, Kerem ve Tete dörtlüsüyle skor üretmeye odaklanacak. Orta sahada ise Torreira’nın yanında son haftalarda gösterdiği form ile dikkat çeken Kaan Ayhan’ın oynayacağı öngörülüyor. Beklerde Angelino ve Boey görev yaparken, stoperde ise Davinson Sanchez ile Abdülkerim’in forma giymesi bekleniyor. Kalede ise yine güvenilir isim Fernando Muslera yer alacak.