Galatasaray, Sergio Ramos Transfer İddialarını Yalanladı! Savunma Oyuncusu Arayışı Sürüyor

Son Dakika: Galatasaray'da Sergio Ramos gerçekleri! Yönetimden ilk cevap...

Galatasaray, geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlamasının ardından yeni sezona da büyük bir iddia ile başladı. Sürekli transfer gündeminde olan ve yıldız isimlerle anılan Sarı-kırmızılılar, bir sonraki hedeflerinin Sergio Ramos olduğu iddialarına yanıt verdi.

Galatasaray’ın transfer çalışmalarına dair Fanatik’in haberine göre, kulüp savunmayı güçlendirebilecek, yabancı, tecrübeli ve Şampiyonlar Ligi’nde de başarılı olabilecek bir ismi kadroya katmayı planlıyor. Ancak bu isim Sergio Ramos değil.

Galatasaray yöneticileri ve kaynakları, Sergio Ramos isminin doğru olmadığını yalanlıyor. Haberde belirtilene göre, 37 yaşındaki futbolcu, iki yıllık bir sözleşme talep ediyor. Ayrıca Inter Miami takımından da ciddi bir ilgi bulunuyor ve Messi’nin bu takıma transfer olma ihtimali yüksek görünüyor.

Galatasaray’ın transfer gündeminde Sergio Ramos olmadığı konusunda net bir şekilde açıklama yapıldı. Kulüp, başarılı bir savunma oyuncusu arayışına devam ederken, Ramos ile ilgili transfer iddialarının gerçeği yansıtmadığı belirtildi.